Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
máte někdo zkušenost s bezdrátovou myší?
Jaké jsou její výhody a nevýhody oproti dátové?
Jak dlouho vydrží bateri?
Díky
Používal jsem bezdrátovou - asi tři dny... :-O Pak jsem vděčně ´oprášil´ drátovou...
Sem tam nefungovala (chvilkové výpadky), někdy je ´zbláznila´ - neměl jsem na ni nervy. BTW - myš používám primárně na kreslení a úpravy fotek, jinak jsem na notesu s TouchPadem.
Pokud je počítač vybaven BLUETOOTHem je rozhodně lepší si pořídit bluetoothovou myšku, má větší výdrž na baterie a větší imunitu na rušení, zpoždění nemá žádné, jenom při dlouhé nečinnosti když myš "usne".
Já jsem taky bezdrátovku zahodil. Někdy neposlouchala až tak, že to bylo za chvíli na nakopnutí ji. Stačí si myš prodloužit kablíkem.
To je zajímavé, já už vyzkoušel asi 6 bezdráových myší, 3 bluetooth, 2 s USB přijímačem a jednu infračervenou, všechny chodily výborně
Pod to se mohu podepsat... a myš rušená Wifi co je to za nesmysl... logitech a spol s tím pidi USB přijmačem mají přesn kvůli 2,4ky kodování... jinak také doporučím BT myšáka, baterie 2 měs(cca 8 h práce,her,surfu denně) spokojenost...
Ted jsem spokojen s MS BT mouse 5000 ...myšáky Microsofot opravdu umí dobře...
Asi 5 případů růšení co jsem řešil zůsoboval OS win kdy si neporozuměl s ovladačem...
Desítky lidí na Macu co použivájí Trackpad a BT myš s BT klávesnicí a pohoda...
Nicméně znám v Ostravě 2 místa kde někdo cíleně rušičkou rušil 2,4 pásmo v okolí snad čtvrt kiláku na hustěobydleném sídlišti...
To je asi výhoda frčet na 5 pásmu... i jakékoliv "útoky" na router přestaly...
Navíc vzhledem k drahým herním hlodavcům vidím vinu zpoždění myš bezdrát za 200,-
Dobré by bylo uvádět typ, který tzv. stojí za prd. Všeobecně napsat, že bezdrát nikdy, není zrovna nejlepší rada. Teď mám zapnuté dvě bezdrátové najednou Logitech od setu MX 5500 revolution (Bluetooth) a Speed Link (2,4 Mhz) a není problém. Nikdy jsem neměl problém s nějakým přeskakováním či vynecháváním a pod. Chce to také kvalitní a vhodnou podložku.
Bod pro Thomas 07 je ode mne je to omyl.
Já třeba bezdrátovou myš mít nemohu, bydlím v domě, kde je hodně bytů, asi tu ppoblíž měl někdo něco na podobné frekvenci, nebo jak se tomu říká, rozhodně se mi myš prostě dost často pohybovala po obrazovce sama od sebe a občas bylo nemožné ji "přetlačit" tam, kam jsem chtěla. Na mém stole to tak bylo furt, jedno jestli na ntb, nebo na pc. Kamarádovi jinde fungovala, tak jsem mu ji věnovala.
Já zkušenost mám. Bohužel už nevím co jsem to měl za značku, ale rozhodně u ní bylo nepatrné, ale poznatelné zpoždění, které mě neskutečně štvalo. Teď mám jak u počítače tak u notesu pořádnou drátovou krysu, na kterou si položím celou ruku a nemůžu si ji vynachválit. Hlavně se nemusíte nervovat, kdy se zrovna vybije
Používám bezdrátovou myš už 6 let a nemám důvod se vracet k drátové. Koupil jsem Microsoft Laser Mouse 6000, byla sice trochu dražší, ale funguje i po těch letech výborně a snad ještě pár let vydrží. Baterie měním jednou za čtvrt roku.
Mám bezdrát-set Logitech Cordless MX 5500 již 3 roky a naprostá spokojenost.. Nebyl jediný problém. Myš má signalizaci stavu baterie a pokud vidíte, že se blíží vybití , jednoduše odložíte do nabíjecího stojanku. Pravda trochu v té době dražší ale kvalitní. Bezdrát myš je naprostá volnost pohybu. Neměnil bych za drát. Je to ale věc názoru a každému vyhovuje něco jiného.
Bezdrátovou myš moc nedoporučuju, může se rušit s wifinou. Co se týká baterii, tak už je to lepší s výdrží, ale zase bezdrátová myš je o něco málo těžší, než drátová.
Drátová je spolehlivější a pokud je to pro domácí počítač nebo notebook, kupte drátovou, pro notebooky mají takové navíjecí. A pořiďte si radši myš s konektorem PS/2 - ušetříte tím jeden USB port. Ale radši se mrkněte dozadu do počítače, někdy tam je jen jeden PS/2port a lze tam připojit buď pouze klávesnici nebo pouze myš. V takovém případě je tam lepší mít připojenou klávesnici.
A co se týká bezdrátové klávesnice - to smaé, moc nedoporučuju, drát je hold drát.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.