Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám asi 2,5 roku starý HP TouchSmart 26"; s těmito technickými vlastnostmi:
Windows Vista Home Premium (Service Pack 2); 64 bitový OS (ten by asi výměnu potřeboval nejvíce ale to bych ztratil všechny soubory, takže to dělat nechci...)
Procesor: IntelCore 2Duo CPU 18100; 2,1 GHz
RAM: 4 GB
Grafika: NVIDIA GeForce 9600M GS
Jde mi o to, že 2,5 roku je na PC celkem hodně a tak by mě zajímalo, zda by se mělo cokoliv z toho vyměnit za novější, lepší. Abych na něm mohl hrát i novější hry jako třeba Max Payne 3; Assassins Creed 3; GTA V apod.
S počítači totiž umím pracovat celkem dobře ale těm "útrobám" moc nerozumím...
Děkuji za jakoukoliv radu.
P.S. Myslete si o mě co chcete ale ty hry si nestahuju, protože stahovat soubory tohoto typu (Přes Torrent apod.) neumím To si radši tu hru poctivě koupím, než abych si nějakým divným softwarem zničil celej počítač...
Tak Visty se sice nepovedl, ale není to zas tak hrozné. Horší bývala Windows 98 (první vydání) nebo Windows ME.
No vzhledem k tomu, že toto zařízení má asi blíže k notebooku tak s výměnou komponent to bude horší. Ikdyž abych pravdu řekl, neznám to, tak nemohu přesně poradit.
P.S.: Hlavně si do počítače nainstalujte žádná tunidla/optimalizátory či jiné zázračné čističe, jako je například AdvancedSystemcare, Ashampoo WinOptimizer, Zrychlení počítače, tad., atd. Tím si akorát systém rozhašíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.