Mám nainstalované ICQ a při spuštění se mi zobrazí hláška - Failed to init application object. (Code 3) a ICQ nenajede. Nevíte někdo jak to odstranit, ze začátku ICQ jelo normálně.
Tak s tímhle jsem se také setkal. Je to způsobeno špatnou kvalitou připojení k internetu (buď moc ztrátové, nebo vysoký ping). Byl jsem připojen přes wifinu a když jsem se přiblížil k routeru tak to najednou jelo v pohodě. Proto: co máš za připojení? (také doporučuji otestovat ping na login.icq.com)
mysatko
já mám taky wifi. ta stránka pro testování nejde, zkusím to později. půjde to nějak spravit? asi budu muset kontaktovat poskytovatele, že?
acemcintosh*
Tak pokud jsi přes Wi-Fi, tak to bude možná právě tím. Každopádně to proto záleží hlavně na síle signálu a vytíženosti sítě. Pokud máš horší signál, tak to snižuje rychlosti odezvy - data putují déle. Záleží na tom jak jsi daleko od přístupového bodu (resp. jak máš daleko počítač), takže náprava je možná snad jenom přiblížením se k přístupovému bodu, nebo změna na jiný typ připojení. Ale každopásně za kontaktování poskytovatele nic nedáš, proto doporučuji se u něj informovat a uvést, že ti nevyhovuje ten vysoký ping. Také bych možná zkusil, jak se chovají alternativní klienti, může to být jiné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.