Nejste přihlášen/a.
Prosím, neorientuji se v tom. Prozatím mi stačí umístit stránky zdarma a až je vytvořím k dokonalosti, pak na placený server.
Jedná se mi o co nejjednoduší komunikaci s poskytovatelem, v začátku to budu denně předělávat a upravovat.
Budou to stránky velmi jednoduché, ale budou mít politický obsah.
Děkuji.
Tak můžete zkusit www.endora.cz nebo www.ic.cz nebo www.webzdarma.cz Zde se dají udělat profesionální stránky na freehostingu, ale smaozřejmě můžete využít placených služeb a mít jen doménu druhého řádu (seznam.cz) a ne třetího řádku (seznam.ic.cz)
Já bych doporučil endora.cz jako bena. Přidávají akorát na konec každé stránky tenounký reklamní proužek kterého si nikdo ani nevšimne. Nebo můžete na stránce použít tag
Na endoru se dá i nasměrovat doména druhého řádu. Jenom na ukázku: http://fatalwir.cz
Díky, už se na tom pracuje. Ale jakže tam tu stránku nacpu, do toho eteru?
Jsem přihlášen na WEBZDARMA.
Aspone.cz myslím ve free verzi neměly reklamu žádnou.
Budete mít přímý přístup na ftp, změna souboru (nebo i celého webu) je otázka stisku dvou kláves, jako kopírování z disku na flashku.
doplněno 31.08.12 18:34: Pro vás: může to být i index.htm, index.php, default.aspx, default.cshtml nebo řada dalších V závislosti na svém hostingu můžete mít možnost to změnit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.