Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Paranoidní Google

Od: raadek* odpovědí: 3 změna:
Google mě nepouští do vyhledávání, protože jsem prej robot. :) Musím pořád luštit ty jejich otravný ochranný hesla. Nevíte někdo jak se toho zbavit?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Dělá to až poslední dobou nebo pořád. Pokud to dřív nedělalo, tak by to mohl být vir. Neříkám, že je, ale ta možnost tu je. Předpokládám, že antivir máte, tak zkuste On line detekci, třeba tu eset.cz/...

Ovšem nic nezkazíte, když nejdřív pročistíte počítač Ccleanerem. Pokud nemáte, tak zde slunecnice.cz/...

Taky to může být tím, že jste za NATem (proxy serverem) a někdo z dalších PC na vaší IP adrese dělá bordel. Jenže Google to nerozezná.

iz*
hodnocení

2x

Mně tohle dělá Seznam, pokud se v něm pokusím omylem něco hledat.

U Google jsem se s tím ještě nesetkala, přestože jej denodenně používám mockrát. Ale mám účet na Gmailu, a nastavené vyhledávání, ...

hodnocení

0x

A co když jsi robot? Ha. :)

Přihlaš se/registruj a mělo by to zmizet...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]