Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Flash 9 - jak začít

Od: katuskaa odpovědí: 4 změna:
dobrý den
Chtěla bych se naučit flashové animace,kvůli internetovým stránkám.Bohužel jsem hledala na internetu a nikde jsem nic nenasla.vysvětlení,vubec nic,vubec nechápu jak se pracuje s action scriptem 3.0.Potřebovala bych nějak poradit,pomoct.Vubec nechápu ten programovací jazyk podle ktereho se to má asi delat.Tak se chci zeptat zda tu nění někdo kdo by mi mohl pomoci.At uz mě odkáže na nějaké užitečné stránky, nebo mi třeba napíše na email kaculka.m@seznam.cz a já se ho budu moct podrobně zeptat na nějaké otázky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Na serveru Grafika vycházely o Flashi návody. Mrkni na to. Odkazy na další lekce jsou dole pod článkem:
grafika.cz/...

acemcintosh*
hodnocení

0x
A nebo mohu v klidu doporučit skvělý návod na programujte.com: programujte.com/...
a proc ne www.flash.cz? muj oblibeny je www.flashkit.com zalozka movie... tam jsou ukazky. prozkoumanim se clovek nauci nejvice a doladi to na navodech ;)
katuskaa
stranky flash.cz jsem nasla.bohužel na mě byly náko složité na začatek.tak jsem sem napsala a dala dohromady doporucene stranky a mohu říct že se do toho zacinam dostavat.má to podobný vzhled jako photoshop.doufám že se to naucim.dekuji vsem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]