Nejste přihlášen/a.
Přijde mi, že pletete dvě věci dohromady
Přidání zástupce stránky youtube na plochu a pak nastavení prohlížeče, tak aby výchozí stránka byla třeba na seznamu a né na hotmail.com.
Pokud myslíte tedy nastavení hlavní stránky prohlížeče, tak si najděte nastavení v prohlížeči a zde najdete položku k nastavení Výchozí stránka, tu nastavte na jakou chcete stránku, třeba www.seznam.cz.
Prohlížeč je program, který vám listuje internetem (Google Chrome, Firefox, Opera, Maxthon)
A pak v prohlížečích se zobrazují stránky jako Vaše Youtube.com
Takže každá věc je úplně jiná
Snad jsem Vám to ujasnil a poradil
Víte, že Google chrome odesílá Vaše soukromé citlivé údaje, které jsou pak používány například k marketingovým účelům?
Pokud v Internet Exploreru máte nainstalované různé lišty /toolbary/, tak je odinstalujte, často to jsou lišty od google, ask, yahoo!, icq, atd., atd. Předpokládám, že máte nainstalovanou nejnovější verzi IE.
Takže otevřte IE, dejte si tam adresu www.youtube.com , vemte myš a přetáhněte ikonku vedle adresy na Plochu a máte tam jednoduše udělaný spouštěč.
Pokud nechcete používat IE, zkuste Operu nebo Firefox. Ale Google chrome opravdu nedoporučuju.
Tak Chromium, Comodo Dragon nebo SRWare Iron - jsou založeny na Chromu a i skoro stejně vypadají.
Poradil jste mi celkem srozumitelně,díky za to. Zádrhel je v tom, že tentýž problém co mám na Youtube mám i na IE. Kliknu-li na ikonu IE, naběhne mi tam opět hotmail,nikoliv základní stránka internetu. Tudíž jsem se ani nemohl pokoušet odstranit Vámi uváděné lišty, i když jsem to předtím nedělal. Omlouvám se, že Vám přidělávám další komplikaci. Věřím ale, že mi pomůžete. Děkuji.
Hmm, dobře. Stáhněte si a spusťte HiJackThis, klikněte na Do a systemScan only a po dokočení tohoto skenu vyleze log. Obsah toho logu sem zkopírujte a vložte. Pak uvidíme co dál.
doplněno 29.08.12 22:42:Ke stažení zde: sourceforge.net/...
Opět děkuji za Váš kontakt se mnou. Po obdržení Vašeho mailu jsem sám zjistil, že jsem připojen k jiné neznámé síti. Spojil jsem se tudíž se správcem sítě a ten mi pomocí telefonických pokynů nastavil připojení k jejich síti. Od tohoto okamžiku dostávám po kliknutí na jednotlivé prohlížeče startovací stránky jejich programů. I když jsem nemusel použít Vaši radu, přesto si moc cením Vaší ochoty mi pomoct. Díky za to a zdravím pepicek
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.