Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Youtube na PC

Od: pepicek* odpovědí: 6 změna:
Na mém PC nastala záměna v tom, že kliknutím na ikonu Youtube na ploše se mi místo požadovaného webu otevřel hotmail. Přitom jsem dokázal se dostat na mou stránku YT přes prohlížeč. Tu stránku jsem si uložil do ostatních záložek v prohlížeči G. Chrome, i když mám nastavený hlavní IE.Ten bych ale rád změnil na Google/ne Chrome/, ale nevím jak to nastavit, protože na domovské stránce přes možnosti internetu mám uvedeno něco jiného než slovo Internet Explorer. Konkretně je tam go.microsoft.com.-.Chcisi/... tu mou stránku z YT dostat na plochu. Nevím, zda je můj dotaz dostatečně srozumitelný, ale v PC se dost nevyznám,protože jsem v podstatě samouk a učím se za pochodu. Děkuji za dobrou srozumitelnou radu. Díky moc.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Přijde mi, že pletete dvě věci dohromady :)

Přidání zástupce stránky youtube na plochu a pak nastavení prohlížeče, tak aby výchozí stránka byla třeba na seznamu a né na hotmail.com.

Pokud myslíte tedy nastavení hlavní stránky prohlížeče, tak si najděte nastavení v prohlížeči a zde najdete položku k nastavení Výchozí stránka, tu nastavte na jakou chcete stránku, třeba www.seznam.cz.

Prohlížeč je program, který vám listuje internetem (Google Chrome, Firefox, Opera, Maxthon)

A pak v prohlížečích se zobrazují stránky jako Vaše Youtube.com

Takže každá věc je úplně jiná :)

Snad jsem Vám to ujasnil a poradil :)

bena*
hodnocení

0x

Víte, že Google chrome odesílá Vaše soukromé citlivé údaje, které jsou pak používány například k marketingovým účelům?

Pokud v Internet Exploreru máte nainstalované různé lišty /toolbary/, tak je odinstalujte, často to jsou lišty od google, ask, yahoo!, icq, atd., atd. Předpokládám, že máte nainstalovanou nejnovější verzi IE.

Takže otevřte IE, dejte si tam adresu www.youtube.com , vemte myš a přetáhněte ikonku vedle adresy na Plochu a máte tam jednoduše udělaný spouštěč.

Pokud nechcete používat IE, zkuste Operu nebo Firefox. Ale Google chrome opravdu nedoporučuju.

praivo*

Tak Chromium, Comodo Dragon nebo SRWare Iron - jsou založeny na Chromu a i skoro stejně vypadají.

pepicek*
hodnocení

Poradil jste mi celkem srozumitelně,díky za to. Zádrhel je v tom, že tentýž problém co mám na Youtube mám i na IE. Kliknu-li na ikonu IE, naběhne mi tam opět hotmail,nikoliv základní stránka internetu. Tudíž jsem se ani nemohl pokoušet odstranit Vámi uváděné lišty, i když jsem to předtím nedělal. Omlouvám se, že Vám přidělávám další komplikaci. Věřím ale, že mi pomůžete. Děkuji.

bena*

Hmm, dobře. Stáhněte si a spusťte HiJackThis, klikněte na Do a systemScan only a po dokočení tohoto skenu vyleze log. Obsah toho logu sem zkopírujte a vložte. Pak uvidíme co dál.

doplněno 29.08.12 22:42:

Ke stažení zde: sourceforge.net/...

pepicek*
hodnocení

Opět děkuji za Váš kontakt se mnou. Po obdržení Vašeho mailu jsem sám zjistil, že jsem připojen k jiné neznámé síti. Spojil jsem se tudíž se správcem sítě a ten mi pomocí telefonických pokynů nastavil připojení k jejich síti. Od tohoto okamžiku dostávám po kliknutí na jednotlivé prohlížeče startovací stránky jejich programů. I když jsem nemusel použít Vaši radu, přesto si moc cením Vaší ochoty mi pomoct. Díky za to a zdravím pepicek

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]