Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zachránit fotky na kartě

Od: vl* odpovědí: 7 změna:

Zdravím,

mám problém s fotkami. Dnes se mi nějak pomátla karta a stalo se toto: ( viz: foto ).

Jde to nějak zachránit? O fotky opravdu přijít nechci.

Jak zachránit fotky na kartě

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

digimon*
hodnocení

2x

ZKUS TOHLE:

instaluj.cz/...

hodnocení

0x

Někam zkopírovat (ať nepracujete s tím posledním co máte) a zkuste je přes Total Commander hromadně přejmenovat včetně přípony (na JPG)

vl*
02.03.13 21:20
hodnocení

Nic nejde :(

ronyx*
hodnocení

0x

Zdravím,
nemá smysl sem kopírovat něco, co je už podorbně napsaný někde jinde. Přečtěte si, co se píše v odkazech níže (pokud nejste znalý (radši více než méně) angličtiny (jáko já), doporučuji si stránky nechat přeložit (stačí překladač) a budete mít jasno. O fotky byste podle všeho přijít neměl - .HPE je formát Canon.
file.downloadatoz.com/...
forums.techguy.org/...

Hodně štěstí.

ovczaak*
hodnocení

0x

Já našel toto - earchiv.chip.cz/...

praivo*
hodnocení

0x

Jestli nejsou všechny soukromé, zkus mi jednu z nich poslat e-mailem (admin[zavináč]pctipy.net), zítra můžu něco vyzkoušet.

vl*
hodnocení

Dobře, děkuji. Fotku posílám...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]