Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samovolný restart počítače

Od: tomik* odpovědí: 52 změna:
Mám problém při spouštění her a otevírání složek v emailech.Začalo to při otevírání složek v emailech,ale ne všech.Při otevření se po 1-2 vteřinách objevila modrá obrazovka cca 1vteřina a následoval restart počítače.Stává se to teď i při otevírání her nainstalovaných v poslední době.Jak se to dá vyřešit? Díky Tom

52 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x
Dáváš málo informací, ale jestli to začalo otevíráním složek v mejlech, tipnul bych si na zavirovaný počítač.
Projeď to antivirem, a zkontroluj pomocí Spyboot SD a Ad-Aware, nebo Spyware Terminatorem. A řekni nám o svém počítači víc - konfigurace, operační systém atd...
Hezký den.
tomik*
hodnocení

Mám windows XP.projížděl jsem počítač NOD32 a nic.o těch ostatních věcech co píšete ani nevím,jestli tu jsou.Na té modré obrazovce se píše něco o BIOSU.
Ty programy si taky musis stahnout- stahuj.cz , slunecnice.cz atd Napis co presne to pise, ono to totiz klidne muze byt hw chybou..
tomik*
hodnocení

Když se restartuje,tak napíše:Byly zjištěny potíže a systém windows byl ukončen,aby nedošlo k poškození počítače.Pokud je to poprvé,co vidíte obrazovku s chybou zastavení počítače,restartujte počítač,pokud se obrazovka objeví znovu,pokračujte těmito kroky.Ujistěte se,že nový hardware a software jsou správně instalovány.Pokud se jedná o novou instalaci,obraťte se na dodavatele hardwaru nebo softwaru a vyžadujte si případně aktualizaci systému windows.
Tak mimo tech programu si stahni memtest86 a nabootuj ho z cd a nech par hodin jet- je to test pameti, jinak to ale muze byt cokoliv...kazdopadne popremyslej kdy to zaclo delat (pridani hw, instalace neceho...)
tomik*
hodnocení

ten memtest86 sem stahl ale nevim co sním dal je v raru a začalo to otevřením emailu
Stáhni si ten program jako ISO soubor. Ten např. v Neru vypal na CD a z toho CD pa nabootuj PC a spusť testování.
tomik*
hodnocení

už sem to vypálil co mam ělat dál?Akorát se otevře disk a na něm je složka BOOT
Musis to nabootovat- v biosu dej 1 boot na mechaniku a strc tam hlavne to cd.
tomik*
hodnocení

jak se mam dostat do biosu?
http://bios.a4.cz/
hledej boot device
tomik*
hodnocení

už sem to udělal potom to napsalo že to je kompletní a nenalezlo žádné chyby co mam dělat?
No ja nevim,ale memtst mi v ziote nenapsal ze je to komplet...ten jede stale dokola...
tomik*
hodnocení

tak to mam jeste spustit,?
nestahl jsi nahodou ten memtest pod windows? Pameti to byt nemusi...projel jsi to i tim na debordelizaci?
tomik*
hodnocení

nevim jak je to s tim memtestem.a debordelizace je pro me,jako temer pocitacoveho analfabeta neznami pojem...*plac*
al bunda*
Debordelizace - zbavení bordelu, trojanů, špiónků a zvířátek v systému vůbec. Už jsem to říkal výše. Ad-Aware a Spyboot SD si stáhni ze Slunečnice, nainstaluj, aktualizuj a spusť kontrolu.
Hezký den.
tomik*
hodnocení

*palec*diky,mam.jeste bych potreboval poradit s vlozenim cestiny.mam ji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]