Nejste přihlášen/a.
Zdravím, od počátku věků mého pc mám jeden problém. Tzv. "padání" grafiky. Po celé obrazovce naskočí původní obraz ( např. hra), jenže jakoby rozdělená do pixelů. Kompletně se seknce celý počítač, nic nereaguje pouze se ozýva chrčení z reproduktorů. Tenhle problém se vyskytuje hlavně i postarších her např. Gothic 1, Knight shift atp. (čím novější hra tím méně počítač pada, nebo v tom lepším případě vůbec). Po celou dobu jsem naprosto bezradný a nevím co s tím. Grafické ovladače nepomáhají. Napadá mně nekompabilita mezi díly PC, ale doufám že tím to není.
Můj pc:
AMD athlon(tm) 64 X2 Dual Core 5000+ 2.6ghz
Ram 4gb
Grafická karta Nvidia Gforce 9800 gt.
Předem díky za pomoc.
Zkontrolujte teplotu karty, zda se nepřehřívá. Pokud na to nemáte prográmek, zkuste třeba GPU-Z
doplněno 02.03.13 20:42:Ideální teplota? No samozřejmě čím nižší, tím lepší. Ony většinou vydrží dost drsné teploty a dost také záleží na typu a výkonu karty. No ale řekněme, že když bude mít v klidu cca. 40-50°C a více, tak je na čase s tím něco dělat. Vyčistit, přidat větráček atd...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.