Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém se scannerem

Od: kerscha* odpovědí: 2 změna:

Ahoj lidičky. Koupil jsem si trojkombinaci Canon Pixma MP 280, zapojil, nainstaloval ovladače a...vše funguje, kopíruje, tiskne, ale skenuje jen na skeneru, ale ze skeneru to do PC prostě nedostanu. Zkoušel jsem několikrát přeinstalovat ovladače, koupil jsem jiný kabel ( 1,8 m ) a stále stejné. Vše funguje až na to, že do PC nemůžu nic naskenovat, stále mi vyskakuje tabulka "Nelze komunikovat se skenerem. Pravděpodobně je odpojen kabel nebo vypnut skener. Code : 5,155,55" Nejsem blázen, skener nemá samostatný vypínač a z PC můžu vytisknout cokoliv. Poradí mě někdo?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

aman
hodnocení

0x

Dobrý den, jaký to je kabel, USB? Pokud zapojíte kabel ze scaneru do PC, tak by windows měli nahlasit, nové zařízení a měli by chtít ovladače.

bena*
hodnocení

0x

Zkuste si nainstalovat nějakou aplikaci pro skenování. Myslím že k tiskárně bývá CD s programy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]