Nejste přihlášen/a.
MAM DRUHY NOTEBOOK DAVALA JSEM SI NOVY INTERNET A NECHCE SE MI NACIST SEZNAM.NEJDE MI NIC S INTERNETEM NACIST.UKAZUJE MI TO CHYBA PRI NACITANI STRANKY.PROSIM PORADTE.DEKUJI
Klikněte na to. Tím zrušíte Pracovat offline. Ale podle mě Vy nemáte v počítači nastavený internet. zavolejte poskytovateli, on Vám to nastaví, nevím, zda-li by Vy jste to zvládla.
Vytáhněte smlouvu a tam by jste měla mít napsanou udělenou IP adresu, masku podsítě, výchozí dránu a DNS server (kdyžtak lze použít veřejný DNS server 8.8.8.8 nebo 8.8.4.4.
Jinak jak to nastavit? Skočte do Start-Ovládací panely-Síťová připojení-kliknout pravým myšítkem na Připojení k síti a zvolit Vlastnosti-kliknout na Protokol TCP/IP-kliknout na Vlastnosti a tam zovlit Použít následující adresu IP, to samé docel udělejte s DNS serverem.
Pokud tohle Vám nic neříká nebo máte obavy, raději zavolejte a urgujte poskytovatele, aby přišel technik a vše Vám nastavil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.