Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samovolné restartování počítače

Od: lurts odpovědí: 6 změna:
Dobrý den,
nevím si rady.Vždycky, když spustím větší aplikaci např. hru, tak se počítač po nějaké době retsrtuje.Někdy i hned po spuštění hry a někdy dokonce jak zapnu počítač.Nevím si rady.
Díky za odpověď

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x
Jaký máš počítač, co to je "větší aplikace"... Nešetři informacemi, my ti nevidíme přes monitor.
lurts
hodnocení

Intel Celeron CPU 2.26GHz, 512 MB RAM, RADEON 9550.
lurts
hodnocení

A větší aplikace je např. CS nebo PES 2008, GTA:SA.
al bunda*
512 MB RAA už dneska pomalu nestojí za řeč, je malá. Projeď počítač na viry, trojany, adware, zkontroluj jak moc je uvnitř zaprášený a ozvi se.

acemcintosh*
hodnocení

0x
No, můžu říct že se mi stávalo něco podobného a nakonec jsem zjistil, že to je tím, že jsem měl zapojeny 3 moduly paměti RAM (128+128+64) a jeden byl od jiného výrobce (avšak měl stejné parametry). To, jestli je to opravdu v paměti RAM, zjistíš spuštěním nějakých testů integrity paměti, osvědčilo se mi instalační CD Mandriva Linuxů (mimořádně vhodná je také distribuce Stress Linux pro takové testování přímo určená). Pod Windows bohužel o žádných programech nevím (možná poradí někdo jiný). Pokud ti to vypíše chyby, můžeš si být jistý že je to v operační paměti a chybu snadno napravit.
Ovšem problém může mít samozřejmě také jiné příčiny jako např. přehřívání některé z komponent, nakopnutý systém atd. atd.. Proto bych také doporučil zkontrolovat teploty.
Ja bych rekl ze to nebylo jinou pamětí ale tim že byla vadná...
Pro tazatele: Projet memtestem86 to je test na paměti (několik hodin), bootuje z diskety nebo z cd, dále kouknout a profouknout větráčky...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]