Dobrý den, nevím si rady.Vždycky, když spustím větší aplikaci např. hru, tak se počítač po nějaké době retsrtuje.Někdy i hned po spuštění hry a někdy dokonce jak zapnu počítač.Nevím si rady. Díky za odpověď
No, můžu říct že se mi stávalo něco podobného a nakonec jsem zjistil, že to je tím, že jsem měl zapojeny 3 moduly paměti RAM (128+128+64) a jeden byl od jiného výrobce (avšak měl stejné parametry). To, jestli je to opravdu v paměti RAM, zjistíš spuštěním nějakých testů integrity paměti, osvědčilo se mi instalační CD Mandriva Linuxů (mimořádně vhodná je také distribuce Stress Linux pro takové testování přímo určená). Pod Windows bohužel o žádných programech nevím (možná poradí někdo jiný). Pokud ti to vypíše chyby, můžeš si být jistý že je to v operační paměti a chybu snadno napravit. Ovšem problém může mít samozřejmě také jiné příčiny jako např. přehřívání některé z komponent, nakopnutý systém atd. atd.. Proto bych také doporučil zkontrolovat teploty.
Ja bych rekl ze to nebylo jinou pamětí ale tim že byla vadná... Pro tazatele: Projet memtestem86 to je test na paměti (několik hodin), bootuje z diskety nebo z cd, dále kouknout a profouknout větráčky...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.