Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prohlížeč obrázků

Od: klima® odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

dlouho jsem používala na prohlížení fotek/obrázků windowsácky prohlížeč fotografií. Jsem s ním velmi spokojená, co se fotek týče, ale vadí mi, že nepřehrává animace (gify). Nevíte o nějakém pluginu nebo o programu, který by byl podobný WPF, ale přehrával gify? Jde mi o to, aby to nebyl žádný správce fotografií (jako jsou knihovny), aby tam nebyly žádné editační funkce. Prostě jen tisk, zoom a to je vše. Na editaci mám jiný program. Hledám prostě něco rychlého a nenáročného. NE IrfanView!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Já už asi 15 let používám ACDSee 32, verze 2.42. Absolutně spolehlivý pod všemi Windowsy od Win98 až po Win7(64). Za celá ta léta s ním nebyl jediný problém a nikdy jsem neměl důvod hledat něco jiného. Je to asi jediný program, kterého se držím od pořízení mého prvního PC dodnes.

bena*
hodnocení

0x

Já jsem spokojenej s IrfanView, mohl bych Vám ho doporučit, ale vidím, že ten nechcete - proč?

Místo IrfanView můžete zkusit XnView.

brunclik*
hodnocení

0x

Můžete se podívat tady: stahuj.centrum.cz/...

machal02*
hodnocení

0x

můžete taky zkusit FastStone Image Viewer prohlížečů je hodně záleží co vám bude vyhovovat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]