Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chyba při instalaci - Error 1305

Od: ofelie* odpovědí: 3 změna:

Zdravím.Prosím o radu.Při instalaci hry Call of Duty 4 se mi během instalace ukazuje okénko s -Error 1305.Error reading From file E:/sestup /data/main/w-11.iwd. Verify that the file exists and that you can access it. Už jsem to jednou úspěšně instalovala a jelikož to nešlo spustit,tak to syn odinstaloval. Až pak jsem se dozvěděla,že se musí crecnout. Ale už to nejde naistalovat.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Koukni zda cd neni poskrabane, zkus ho jemne ocistit, zkus ho prekopirovat na disk, pokud se neprekopiruje tak to neprecte mechanika...
ofelie*
hodnocení

Díky za radu. Tuto hru,ale zkoušel otec instalovat na svém PC a úspěšně. Pokoušel se ho překopírovat a to se mu nedařilo.
Vždy záleží na mechanice, nekterá bere chybové cd lépe, některá hůře... Pokud jsou pc v síti tak nainstalovat přes nasdílenou mechaniku (pokud to nezkope ani na svem pc)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]