Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Minecraft vs premium

Od: anthik odpovědí: 4 změna:
Ahoj včera jsem si koupil minecraft premium account na minecraft.net a tam jsem provedl platbu a po zaplaceni mi psali ze jsou radi za zakoupeni minecraftu a ze se mi ucet aktivuje do hodiny a taky ze mi prijde e-mail. Jenze stale mi neprisel e-mail a nemam premium. Nevite kdo ma zkusenosti do kolika dnu budu mit premium? Dekuji vám.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jak jsi platil? Kartou?

doplněno 27.08.12 17:32:

Ja to take zkousel kartou. Taky mi to napsalo ze mam zaplaceno at si pockam ale nic. Pockej az prijde vypis z uctu te karty a podivej se jestli jim odesla platba tech 20eur. V mym vypisu bylo napsano ze jsem jim zaplatil 0kč takže se jim to nezaplatilo. Nakonec jsem to koupil přes PayPal a měl jsem ho hned.

tuatam
hodnocení

0x

Jo, minecraft.net je trošku zasekanej takže počkej cca 12 hodin nebo radši den. Zkontroluj v mailu SPAM koš..

anthik
hodnocení

platil jsem vcera a platební kartou

anthik
hodnocení

v koši ani ve spamu nic nemám

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]