Proč mi spadla vista a nejde spustit v nouzáku.Dal jsem obnovit systém ze včerejška a nic!Noťas něco chroupe strašně dlouho a nic!Přitom jsem do ničeho nehrabal,jen jsem kliknul na start.Vistu Vyhodit!
Pokud jsi rozumny tak pochopis ze na takto polozenou otazku nelze odpovedet... Pridej fakta, chyby...a nebo do uloz do sveho archivu zahad :P
semod*
sice nevím jaká fakta,ale budiž,fakt je ten že to nechce chytnout ani po obnovení systému staršího data.Dal jsem tam CD vista a nechce se to v nouzáku rozjet jak to psalo,že mám vložit cd a spustit opravu systému.Zdůrazňuji,že ho nemám připojen na net,nic jsem nedělal,ani neinstaloval,jen jsem klepl na start,aby jsem koukl na programy a byl konec.Na 3 dny starý notebook s vistou,celkem uctyhodný výkon)A ta v pondělí pude
Už jsem to říkal jinde. Podívej se, jestli nemáš zapomenuté CD/DVD v mechanice.
semod*
Né,nemám tam nic,odpojil jsem i myš a napájení.Prostě exitus.
al bunda*
No a to máš nový noťas? Jestli ano, tak ho reklamuj, problém nemusí být nutně v softu...
semod*
Nic jiného nezbývá,koukl jsem se do systémových nástrojů a tam to ukazovalo jen problém s ovládačem na infraport,dal jsem ještě jednou obnovu sys. uplně na první možnou dobu,to je na 17.1 kdy jsem ho koupil a nic
al bunda*
Tak reklamuj. Mi zas třeba nešlo udělat bootovací DVD, ale nepovažuju to v tuto chvíli za takový průser, abych to musel neodkladně řešit. Obraz disku si udělám jinak, že... Ale v podstatě mi Vista nepůsobí problém ani příručku jsem si ještě nepřečetl celou...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.