Nejste přihlášen/a.
Proč mi spadla vista a nejde spustit v nouzáku.Dal jsem obnovit systém ze včerejška a nic!Noťas něco chroupe strašně dlouho a nic!Přitom jsem do ničeho nehrabal,jen jsem kliknul na start.Vistu Vyhodit!
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Pokud jsi rozumny tak pochopis ze na takto polozenou otazku nelze odpovedet... Pridej fakta, chyby...a nebo do uloz do sveho archivu zahad :P
semod*
sice nevím jaká fakta,ale budiž,fakt je ten že to nechce chytnout ani po obnovení systému staršího data.Dal jsem tam CD vista a nechce se to v nouzáku rozjet jak to psalo,že mám vložit cd a spustit opravu systému.Zdůrazňuji,že ho nemám připojen na net,nic jsem nedělal,ani neinstaloval,jen jsem klepl na start,aby jsem koukl na programy a byl konec.Na 3 dny starý notebook s vistou,celkem uctyhodný výkon
)A ta v pondělí pude![*cert* *cert*]()
![*smich* *smich*]()
semod*
Nic jiného nezbývá,koukl jsem se do systémových nástrojů a tam to ukazovalo jen problém s ovládačem na infraport,dal jsem ještě jednou obnovu sys. uplně na první možnou dobu,to je na 17.1 kdy jsem ho koupil a nic
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]