Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč mi spadla vista

Od: semod* odpovědí: 7 změna:
Proč mi spadla vista a nejde spustit v nouzáku.Dal jsem obnovit systém ze včerejška a nic!Noťas něco chroupe strašně dlouho a nic!Přitom jsem do ničeho nehrabal,jen jsem kliknul na start.Vistu Vyhodit!

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Pokud jsi rozumny tak pochopis ze na takto polozenou otazku nelze odpovedet... Pridej fakta, chyby...a nebo do uloz do sveho archivu zahad :P
semod*
hodnocení

sice nevím jaká fakta,ale budiž,fakt je ten že to nechce chytnout ani po obnovení systému staršího data.Dal jsem tam CD vista a nechce se to v nouzáku rozjet jak to psalo,že mám vložit cd a spustit opravu systému.Zdůrazňuji,že ho nemám připojen na net,nic jsem nedělal,ani neinstaloval,jen jsem klepl na start,aby jsem koukl na programy a byl konec.Na 3 dny starý notebook s vistou,celkem uctyhodný výkon:))A ta v pondělí pude*cert**smich*

al bunda*
hodnocení

0x
Už jsem to říkal jinde. Podívej se, jestli nemáš zapomenuté CD/DVD v mechanice.
semod*
hodnocení

Né,nemám tam nic,odpojil jsem i myš a napájení.Prostě exitus.
al bunda*
No a to máš nový noťas? Jestli ano, tak ho reklamuj, problém nemusí být nutně v softu...
semod*
hodnocení

Nic jiného nezbývá,koukl jsem se do systémových nástrojů a tam to ukazovalo jen problém s ovládačem na infraport,dal jsem ještě jednou obnovu sys. uplně na první možnou dobu,to je na 17.1 kdy jsem ho koupil a nic
al bunda*
Tak reklamuj. Mi zas třeba nešlo udělat bootovací DVD, ale nepovažuju to v tuto chvíli za takový průser, abych to musel neodkladně řešit. Obraz disku si udělám jinak, že...
Ale v podstatě mi Vista nepůsobí problém ani příručku jsem si ještě nepřečetl celou... *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]