Nejste přihlášen/a.
Čau, tak jsem tu zas , mam asi nějaky problemovy tyden. Mam moc velke využiti ramek a procesoru na to, že jsem jenom v prohližeči, a to i když nemam nic zapnute (klidně i 44-71% využiti 4GB ramek) a procesor klidně i 59% p5iyapnuti blbeho task manageru, jinak tak kolem 15% (všechny 4 jadra). Projel jsem PC aji některyma antivirama(včetně windows defenderu
).
Možna bych ještě skusil jestli neznate nějaky program jako task manager, jestli tolik nežere nahodou on .
Stáhni si RSIT a log.txt mi pošli na admim[zavináč]pctipy.net
doplněno 02.03.13 16:33:Čekám na log, čekám...
doplněno 02.03.13 16:48:Čí je to počítač? To neznáš admina? Jde aspoň HijackThis?
doplněno 02.03.13 17:24: Pracuji na tom...
Nechápu, jak to ještě může aspoň nějak fungovat... Chybí ti tam systémové soubory.
doplněno 02.03.13 17:47:Máš 2 e-maily.
doplněno 02.03.13 18:13:Máš plnou schránku, minimálně jedna z těch zpráv ti nedošla.
Jak ja se tak divam tak ke všemu potřebuju administratorske prava , stim asi nic nenadělam, budu informovat administratora.
Ale mockrat děkuju, hodně si toho važim.
On tolik určitě nežere.
Klikněte v něm dole Zobrazit procesy všech uživatelů (s ikonou admin štítu), seřaďte je prvně podle CPU a pak podle paměti a napište, co tam tedy nejvíce využívá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.