Nejste přihlášen/a.
Ve Windows Media Playeru mi zůstaly modré tapetky po dříve vymazaných obrázcích.Poradí někdo jak se jich zbavit?
Windows Media Player úplně odinstalovat nelze.
Jinak co si mám vybavit pod "Ve Windows Media Playeru mi zůstaly modré tapetky po dříve vymazaných obrázcích". Můžete to prosím vyfotit? Jinak WMP není určen pro prohlížení obrázků, nicméně obrázky dokáže otevřít.
V ntb je instalován Win7.Na místě vymazaných obrázků jsou tapetky.V počítači,kde mám WinXP se po vymazání obrázků již nic neobjevilo,tam to je O.K. V sedmičkách je problém WMP odinstalovat,tak jsem se o to ani nepokoušel.Vkládám obrázek těch tapetek.
doplněno 27.08.12 12:44:Kliknutím na tapetku a na odstranit se nic neděje a tapetka zůstane.
doplněno 07.11.12 04:49:Poradí někdo?
Zvláštní... a proč to máte ve WMP? Vy přes něj prohlížíte obrázky? Zkuste si stáhnout a nainstalovat CCleaner (při instalaci odmítněte google chrome) a spusťte čištění disku i registru. V CCleaneru zkontrolujte na záložce Aplikace, zda-li zaškrtnut WIndows Media Player.
Jinak ani ve Windows XP by se WMP neměl nijak pokoušet odstraňovat, některé programy ho vyžadují (Movie Maker, Photostory,..).
Předpokládám, že máte nainstalované všechny dosud vydané aktualizace nejen pro WMP, ale i Windows. Zkontrolovat to můžete v Start-Ovládací panely-Windows Update.
V CCleaneru ta položka zaškrknutá je,aktualizace jsou staženy.Ještě bych dodal,že když kliknu na tapetku a dám vlastosti,v kolonce doba přehrávání je 00.00,tzn,že obrázek skutečně neexistuje.Dále je tam odkaz na umístění.Asi se na to vykašlu.protože složku s obrázky rušit nechci i když mám zálohu.Díky za snahu,Jirka.
Nastroje -> Pokrocile -> Obnovit media knihovnu
Jestli to nebude fungovat, tak je tam popsany jeste jeden (alozitejsi) postup
Je to v podstate trosku jiny popis toho "slozitejsiho"postupu z prispevku o 2 vyse.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.