Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
přeinstaloval jsem si u NTB HP Pavilion DV5-1150 OS z Vist na Windows 7 a začla mi kolísat wifi, mám signal pořád plný ale net je pomalejší, třeba Youtube nestiha sem tam, stranky obcas musim refreshnout atd. Wifi funguje spravně, ověřeno na PS3 a na mobilech.
Zkoušel jsem aktualizovat ovladače, ale mám nejaktuálnější verze a teď už nevim co zkusit dál.
Četl jsem něco o Ping(ování), ale nevím jak na to..
Můžete mi prosím někdo poradit jak wifi stabilizovat.?
Díky moc.
Ping - základní způsob, jak zjistit konektivitu, spouští se proti nějakému serveru na netu (např. - v tomto případě)...
Start - Spustit - cmd
Pak zadej příkaz ve tvaru ping seznam.cz ... (Seznam jsem zvolil namátkou)... Důležitým údajem je pak čas odezvy...
Spíše bych ale problém "připojení" viděl v prohlížečích, než ve wifi...
doplněno 26.08.12 22:31: 28 ms je pořád OK, 130 už ne...
Pokud se připojíš kabelem, je ping pořád tak rozkolísaný?
V prohlizecich to neni, protoze mi to hodne kolisa i kdyz hraju treba na Pokerstars a tam je to hodne znat prave.
Ping: minimum 9ms maximum 28ms... Coz mi prijde hoodne..
28 není moc. Hlavně to nesmí moc vylítávat nahoru. Když to spustíš pingwww.seznam.cz -t
tak to bude měřit pořád dál a dají se lehčeji objevit velké výkyvy. Já mám NORMÁLNÍ ping 45ms
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.