Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PC se vypíná

Od: uzjsemzoufaly odpovědí: 8 změna:

Dobrý den

mám se svým PC už delší dobu problém, sám se vypínal, modrá obrazovka a vydržel vždy cca. 5 minut. První mi poradili ať reinstaluju windows, to jsem udělal. Potom vyčistit PC fyzicky, to jsem také udělal. Ale stále to stejné, tak jsem ho dal reklamovat. Když mi ho vrátili, všechno šlo asi 2 týdny parádně, a potom zase. Potom mi řekli, ať si koupím nový zdroj, že to bude určitě tím. No a právě jsem přijel z obchodu s novým zdrojem, vše jsem zapojil, spustil PC a chvíli šel normálně, tak jsem se rozhodl že mu dám test a zapl jsem hru Assassins Creed 3, po zhruba třech minutách se počítač sekl a musel jsem ho vypnout. Nevíte někdo, čím to může být?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomas11*
hodnocení

0x

Málo informací o PC.

uzjsemzoufaly
hodnocení

A co přesně mám o tom PC napsat? Jestli parametry tak graficka karta Nvidia GTS 250, procesor AMD Phenom II MultiCore 3GHz, RAMky Kingstone 2x4GB, a dnes nový zdroj Seasonic SS-500ET T3

hodnocení

0x

Vždy mi modrou obrazovku způsoboval hardwarový problém.Jednou to byla vadná Ramka a podruhé základní deska :)

kangaroo*
hodnocení

0x

Vyzkoušet PC jen s jednou ramkou.

V BIOSu zvolit bezpečný default nastavení (poznamenat si aktuální nastavení)

Problém může být i s grafickou kartou

Deskou

Pevným diskem

Nejlépe pokud jsem nahraješ fotku tu obrazovku modré smrti z toho se dá vyčíst co je to za HW.

uzjsemzoufaly
hodnocení

To jsem stihl vyfotit, tady je - sphotos-c.ak.fbcdn.net/...

uzjsemzoufaly
hodnocení

ale zapomněl jsem dodat, že před chvíli jsem právě dal default settings v biosu a tenhle BS je jiný než ty předtím, ten předtím psal něco jako "Collecting data for crash dump" a jakoby počítal do stovky

kangaroo*

Jde o problém disku a systému nutný upgrade záplaty pro nějaký dump adresáře ve windows. Hlášení windows systémové chyby.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]