Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
mám se svým PC už delší dobu problém, sám se vypínal, modrá obrazovka a vydržel vždy cca. 5 minut. První mi poradili ať reinstaluju windows, to jsem udělal. Potom vyčistit PC fyzicky, to jsem také udělal. Ale stále to stejné, tak jsem ho dal reklamovat. Když mi ho vrátili, všechno šlo asi 2 týdny parádně, a potom zase. Potom mi řekli, ať si koupím nový zdroj, že to bude určitě tím. No a právě jsem přijel z obchodu s novým zdrojem, vše jsem zapojil, spustil PC a chvíli šel normálně, tak jsem se rozhodl že mu dám test a zapl jsem hru Assassins Creed 3, po zhruba třech minutách se počítač sekl a musel jsem ho vypnout. Nevíte někdo, čím to může být?
Vyzkoušet PC jen s jednou ramkou.
V BIOSu zvolit bezpečný default nastavení (poznamenat si aktuální nastavení)
Problém může být i s grafickou kartou
Deskou
Pevným diskem
Nejlépe pokud jsem nahraješ fotku tu obrazovku modré smrti z toho se dá vyčíst co je to za HW.
ale zapomněl jsem dodat, že před chvíli jsem právě dal default settings v biosu a tenhle BS je jiný než ty předtím, ten předtím psal něco jako "Collecting data for crash dump" a jakoby počítal do stovky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.