Poraďte prosím! Včera jsem si koupila MP3 x-site xs-120 a nejde mi nainstalovat do PC. Je tam uvedeno že to je pro Win98 a já mám Win xp, lze to nějak obejít? Díky za radu, nemůžu s tím pohnout.
Pravděpodobně se jedná o ovladače, který pro Win XP, na rozdíl od Win 98, není potřeba instalovat. MP3 by se ti měl přihlásit jako další disková jednotka i bez instalace.
handulin*
no to je právě to co mi nedělá, nepřihlásí se jako nová jednotka a když jsem dala instalační CD do mechaniky tak tam není nic jiného než instalace pro Win 98. dávám ho přímo do USB ne přes kabel, tak snad to nevadí.
handulin*
spidere, díky za odpověď, jsem husa, dala jsem ho do jiného USB a přihlásil se, asi je to co používám vadné. Díky Hanka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.