Nejste přihlášen/a.
Kopie dotazu z JNP:
Kliknutím na panel nástrojů- bezpečně odebrat hardwawe (v případě, že je připojený exter.disk) -,,vyběhne,, kolonka upozorňující, že je možné bezpč. odeb. zařízení. Ale problém je v tom,že kolonka zůstane na monitoru po celou dobu kdy je ntb zapnutý. Po vypnutí a opětovném zapnutí-je vše O.K., ale jakmile chci odpojit ext. disk vše se opakuje. Toto se občas stane i když chci odstranit např: e-mail, nebo některou přílohu.. (v tom případě mám celou dobu na obraze ,,odstranit,,) Nevím co s tím. Používám W-Vista home premium. Žádnou breberku mi několik on-line kontrol nenašlo.
Díky předem za pomoc.
.
CCleaner - vyčistit disk i registr
Fórum Viry.cz - uveď log z RSIT, někdo ti ho prohledá a napíše, jestli tam nemáš nějakého škůdce
Předpokládám systém se všemi aktualizacemi.
Co se týká RSITu, mohu klidně na něj mrknout já. Takže log nemusíte vkládat na Viry. cz, ale sem. Návod k použití RSITu a odkaz ke stažení: forum.viry.cz/...
Já si běžně žádám nejen log.txt, ale i info.txt.
jj, už jsem dostal hlášku, že je to hotový, ale teď navím kam Ti to poslat, nebo vložit ... přímo sem? Dík za odpověď ... Ahojas Troja
Pošlete mi to Vnitřní poštou. Žel místní poradna neumí přikládat soubory, tak si ty dva soubory budete muset otevířt v Poznámkovém bloku a obsah zkopírovat a vložit do textu vzkazu.
Zdravím.Tento problém o kterém se zde zmiňuje mám také.Udělala jsem Hijack scan. Vyhodnocení mám uloženo.
Prosím o pomoc. aleas
Tohle jsem jednou řešil u kamaráda, tohle dělával avast! (na něco se kliklo a tak to tam občas zůstalo). Pak se to rozrostolo i na ostatní nabídky a tak jsme zkusili odinstalovat avast!, vyčistit disk i registr CCleanerem (při instalaci odmítnou instalaci google chrome) a poté nainstalovat jiný antivir (já jsem mu tam dal Microsoft Security Essentials).
Jinak ještě mě napadá zkusit Obnovení systému (Start-programy-Příslušenství-Systémové nástroje) a obnovit to na datum, kdy to tam neviselo. každé obnovení lze vždy vrátit, není se čeho bát.
Tohle se mi jednou stalo ještě na xp, mohl za to nějaký odkaz v kontextové nabídce (takové to proskenovat, přidat do archivu, přehrát v..), přidaný nainstalovaným programem, ale už nevím, který konkrétně to byl. Existoval nějaký program, který všechny tyhle uživatelsky pozměněné položky kontextových nabídek vypsal a nechal měnit nebo mazat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.