Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde otevřít složka

Od: gordon odpovědí: 7 změna:

Ahoj, potřebuji naléhavou pomoc! Při kopírování videa do mp4 se mi sekl počítač a tak jsem ho vypnul a teď když chci otevřít složku tak mi to píše J:/Music není přístupný, Soubor nebo adresář je porušen a není čitelný. Navíc když dám vlastnosti složky tak mi to píše 0 bajtů a 0 složek... přitom když zapnu přehrávač bez toho abych ho připojil k počítači tak tam všechny písničky a videa mám...

Co mám teďka dělat? Nerad bych o to nadobro přišel, za každé rady mockrát děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Předpokládám, že J: je ten přehrávač...

Odpoj tu MP4, restartuj pecko i přehrávač a znovu je připoj...

;)

doplněno 26.08.12 14:01:

Když MP4 odpojíš (předpokládám USB) a restartuješ počítač, pořád vidíš nedostupnou J:? - Mysím v Tento počítač (netuším, v jakém softu se snažíš uskutečnit přenos dat). No - to by bylo divné...

A pokud (restartovanou) MP4 opět připojíš - v Tento počítač se objeví nedostupná J:? - to by bylo také divné...

Resp. - to by v zásadě znamenalo poškozený port buď na straně počítače a nebo MP4...

gordon
hodnocení

To jsem právě zkoušel, ale nefunguje to... má někdo jiný nápad? pořád mi to píše, že složka je prázdná, ale v MP4 je všecko jak má být

bena*
Zkuste ji připojit do jiného počítače nebo zkuste na svém počítači pustit z CD třeba Xubuntu a zálohovat písničky na flešku nebo někam jim. MP4 si pak naformátujte v nastavení MP4. Tam určitě někde volba formátovat bude.

gordon
hodnocení

Restartoval jsem i mp4 i počítač a stejně mi to háže chybu... zkusím sem hodit obrázky

Nejde otevřít složka
gordon
hodnocení

Jak je vidět, data tam jsou ale pak mi to ukáže toto když to chci otevřít

Nejde otevřít složka #2
gordon
hodnocení

A nakonec tohle

Nejde otevřít složka #3
mowla*

Takže - problém asi bude v zabezpečení složky - jsi přihlášený na účtu s administrátorskými právy? pokud ano, převezmi její vlastnictví... BTW - těch využitých cca 7 GB může být i v jiných složkách na MP4...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]