Nejste přihlášen/a.
Zvuk u přehrávaného DVD v počítači se seká - jak mám udělat pořádek v kodecích / filtrech? Program MMCompView ukazuje 211 položek - jak poznám, které mám zakázat? Nebo je mám raději smazat?
Pokud máte instalované různé balíky kodeků, odinstalujte je všechny přes Start-ovládací panely-Programy a funkce /v XP Přidat nebo odebrat programy/ a nainstalujte si Combined Community Codec pack (při instalaci odmítněte instalaci Media playeru Classic). Potřebujete-li přehrávat soubory realMedia, nainstalujte si RealPlayer Alternative, v případě,ž e potřebujete přehrávat soubory Quicktime, nainstalujte si QuickTime Alternative.
Balíky typu Codec pack All in one, XP/Vista/Seven Codec Pack či K-Lite na základě zkušeností nedoporučuji, dělají akorát chaos v systému a hlavně některá cidea se přehrávají sekaně, což bude i Váš případ zřejmě.
Mám tam kodeky/filtry od Microsoftu, nějaké Nero atd. Měl jsem tam i CCCP, to jsem zrušil, přes Přidat/odebrat programy nejde odinstalovat už nic, přesto program MMCV ukazuje cca 190 položek.
tak nějaké kodeky má v základnu Windows Media Player a které jsou pak používány i třeba pro Windows Movie Maker a další.
CCCP nejsou klasické kodeky, jsou tam filtry ffdshow a myslím i LAV. Co se týká Nera, to má asi nějaké vnitřní kodeky pro ripování DVD.
A co to hlásí při odinstalaci za chbyu? Nebo proč to nejde?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.