Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jsem OSVČ a mám koupený notebook, chtěl bych se poradit jaký SW mohu používat abych neporušoval pravidla? Mám zaplacený jen windows jinak nic. Neznáte nějaké SW které se mohou používat a bych neporušovaln zákon? Třeba místo wordu, excelu, rozbalovcí prog., atd...
Děkuji
Open Office - legální a zdama...
Takovýchto programů je více - záleží na potřebné funkci...
Stačí, když se podíváte na některý ze serverů s SW ke stažení např. slunecnice.cz/... , a zadáte si kategorii (naco chcete SW) a licenci zdarma...
doplněno 25.08.12 15:08: To Hop: tentokrát jsi rychlejší ty...
GNU GPL je zdarma - viz. cs.wikipedia.org/... ...
Pro Win 7 je lépe naistalovat LibreOffice, z OpenOffice vychází...
Projděte si třeba web www.slunecnice.cz, u každého SW je napsáno, za jakých podmínek jej lze zdarma stáhnout a používat...
Konkrétně Excel, Word - místo MS Office je srovnatelný SW free Open Office...
doplněno 25.08.12 15:15: Mowla, jen o chvilku
Místo Microsoft Office použijte OpenOffice nebo LibreOffice.
Místo WinRARu použijte rozbalovací program 7-Zip, má navíc o něco málo účinější komprimaci.
Místo Nera použijte vypalovací program Infrarecoder nebo CDBurnerXP.
Místo Total Commanderu jakožto vylepšeného správce souboru použijte třeba FreeCommander nebo FAR.
Místo Adobe Photoshopu použijte GIMP nebo Photofiltre.
No a to je asi z nejkradenějších programů vše, kdyby jste potřeboval altewrnativu k nějakému programu, napište, znám jich dost a případně mě pomůže internet.
Chtěl bych se zeptat zda open office jpodporuje windows 7? Když jsem to dal do filtru tak mi to nevyjelo
Navíc licence není freeware ale GNU GPL a to není tedy zdarma?
Díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.