Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze se přihlásit na Spolužáci.cz

Od: zak* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

nedávno jsem se chtěla podívat na svou starou třídu na Spolužáci.cz a přihlásit se tam. Bohužel se mi to nepodařilo, jelikož zde bylo napsáno, že je již nějaká cizí osoba přihlášena pod mým jménem - má u mého profilu napsaný svůj vlastní email. *nevi* Co mám udělat, aby se tato osoba odhlásila z mého profilu, abych se já mohla opět zaregistrovat?

Děkuji :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

machal02*
hodnocení

0x

pokud znáš imeil který je tam napsán tak dotyčné osobě napiš aby se odhlasila

zak*
hodnocení

Pokusila jsem se dotyčné osobě napsat email, ale přišla tato zpráva:

You message could not be delivered.
Důvod / Reason:
-
5.1.1 szn; User hasn't got the service mapped
Permanentní chyba na straně uživatele.
Permanent Failure - Bad destination mailbox address
Nevíte co to znamená?
Děkuji

machal02*
hodnocení

0x

pravděpodobně je chyba na straně osoby které to posíláte

hodnocení

0x
Zdravím:)Pokud je mně známo,tak můžete napsat vzkaz,jakoby pro celou třídu,v podstatě na nástěnku.Vysvětlete jim Váš problém,a dotyčného nezvaného hosta vykažte do pryč:)
doplněno 25.08.12 13:13: Zkuste se přihlásit jako host,pakliže se na stránku nedostanete,kontaktujte admina tohoto webu,ten Vám zcela jistě pomůže!

drejdl*
hodnocení

0x

Úpravu, kterou požadujete, může provést správce třídy - každá třída jednoho má. Vymaže nežádoucího vetřelce a napíše tam Vás. Poslední možnost je přes helpforum -admini mohou úpravy provést také.

iz*
hodnocení

0x

Řešila bych to prostřednictvím správce třídy (má vedle jména tmavě žlutou korunku). Napište mu, popište mu svůj problém a sdělte mu svůj e-mail na Seznamu.cz (E-mailu.cz, Post.cz Spoluzaci.cz, ...).

Správce třídy může "Váš" účet smazat, založit jej znovu a rovnou jej propojit s Vaším e-mailem. E-mailu, který takto blokoval přístup k Vašemu profilu může zablokovat přístup do třídy (což bych doporučila, protože se pak už nebude moci dostat k osobním údajům nikoho z Vašich spolužáků).

doplněno 25.08.12 15:31:

Ideálně na sebe správci třídy zadejte i další kontakt, aby si Vás ev. mohl ověřit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]