Dobry vecer. Chtel bych poprosit o radu.Vymenil jsem zdroj v Pc a pri novem spousteni mne to vyhodilo chybu, ze byl soubor winload.exe poskozen a nejde spustit Win7. Mozna to bude tim, ze jsem odpojil vsechny 3 HDD abycg je dokazal pripojit k napajeni. Tak jsem se rozhodl spustit windows s CD a opravit to. Ale jak se na monitoru objevi bezici carka a pod tim text Microsoft Corporation tak pocitac stoji a dal se nic nedeje.Zkousel jsem to tak nechat vic jak hodinu a porad to stejne. Nevite nahodou co s tim a nebo jak by se to dalo jinak opravit? Dekuji
Jsou disky (i CD) zapojeny stejně, jako původně? - na řadič, pochopitelně, napájení je lhostejné...
doplněno 24.08.12 21:04:
Předpokládám, že CD je IDE (PATA) - dej ho na ´master´ konektor, ale jiný problém bych tam neviděl...
HD kdyžtak zkus na kabelu popřehazovat - a jsou na původním portu řadiče?.
cosa*
Na zacatku to zadnou chybu nehazi a disky asi nebudou zapojeny tak jak byly protoze jsou Sata a tam to nepoznam. Ale je mne divne, ze se nechce spustit instalace z cd protoze bych klidne preinstaloval windows.
Tak to si musis v BIOSu nastavit jako prvni bootovaci zarizeni mechaniku.
doplněno 24.08.12 21:58:
Aha pochopil jsem to trosku jinak. Co instalacni CD? Palene nebo original? Mozna bych zkusil vypalit nove. Ci popripade zkusit nekde vypujcit jinou mechaniku. Nebo me ted jeste napadlo. Kdyz si se hrabal v PC neponicil jsi tam neco omylem? Z vlastni zkusenosti vim ze nekdy vytahnout molexy je celkem sila a kdyz clovek trochu vic zabere tak to pak obcas uleti.
Jo to vsechno mam ale nejde spustit ta instalace. Zastavi se to jak bezi uz jakoby nacitani z cd a hotovo. Dal se to nehne.
cosa*
Jo to uz mam ale jak odklepnu spustit instalaci z cd, tak se to kousne jak bezi ta carka a pod ni je ten napis a dal se to nehne. doplněno 24.08.12 21:02: Omlouvam se ale neukazovala se me odpoved.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.