Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sekáni videa

Od: frosti* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

už asi 5 dní se mi strašně sekají videa. PC běží rychle, ale servery s videi se strašně sekají. Video je vždy celé načtené, ale prostě se zasekává nebo jde obraz napřed. Když jsem např. na youtube a chci být souběžně na jiné stránce, tak se mi seká celý počítač. Myslím si, že by to mohla mít na svědomí aktualizace Google Chrome (provedla se sama) nebo to, že jsem si založil Gmail, který mi propojil naprosto všechny účty a všechny běží souběžně (mimochodem, nevíte zda se dá Gmail zrušit, aniž by se mi zrušili všechny propojené účty?)

Zkoušel jsem si tedy nainstalovat Firefox, ale seká se to stejně. Zjistil jsem, že se mi sekají i online hry. Mám Windows Vista. Počítač jsem pročistil CCleaner, ale problém pořád přetrvává. Nevíte někdo co s tím udělat? Předem děkuji za rady.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Servry se nesekají seká se PC...

Ted vyšla aktualizace xx.3 nebo xx.4 která ten problém řeší... opery se to díky bohu nedotklo..

Propojení učtů se nestane jen tak je to třeba odsouhlasit a kdo kliká a nekouká jeho mínus.. po propojení to lze složitě ukončt..

Win wista je mnohem víc neneažraný než Win7 mohla by to být snadná náprava... taky je třeba omrknout ve spprávci úloh zda nějaký proces nevytěžuje moc CPU aa pro flash není místo...

bena*
hodnocení

0x

Zkuste použít Internet Explorer 9 s nejnovější verzí Adobe Flash Playeru (ke stažení zde: slunecnice.cz/...).

Pokud IE9 nemáte nainstalovaný, stáhnete ho zde: software.seznam.cz/... nebo zde: windows.microsoft.com/...

Jinak Google chrome nedoporučuju používat, odesílá Vaše citlivá soukromá data, například tam chodíte na stránky, atd. a GMail taky moc nemám rád, protože Vaše zprávy čte jeho robot a to pak je používané pro marketingové účely.

Jinak pokud se to bude sekat i v IE9, tak hold buď snižte kvalitu nebo upgradujte hardware počítače.

Určitě nepoužívejte různé zázračné optimalizační programy typu Advanced SystemCare, zrychlení počítače, Ashampoo WinOptimizer a podobné.

hodnocení

0x

Jaké máte připojení na internet? Já mám wi-fi a musel před několika lety odejít ze zamořeného 2,4 GHz na 5 GHz a Ok.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]