Nejste přihlášen/a.
Ahoj... chci začít prodávat něco na aukru. Otevřel jsem si účet na Paypalu. Aktivoval jsem si email ale ještě jsem do něj nevložil žádné peníze.
Otázka je tedy : Může mi někdo cízí poslat na účet peníze?
Pokud budete prodávat na Aukru, počítejte že většina kupujících Vám budel platit na PayU, což je jakýsi interní Pay účet pro aukro. Z tohoto účtu se můžete peníze převádět na svůj účet, nakupovat za tyto peníze nelze.
Peníze na Váš PayPal účet lze převést, identifikátorem je právě Váš mail.
Takže když mi někdo zaplatí přez PayU na můj PayU účet tak já si to z toho svého účtu převedu na Paypal? Co mám tedy vyplnit do toho výběru když při placení na PayPal potřebujete zadat do poznámek transfer ID.
Na Váš účet PayU nelze platit z PayU ale pouze bankovním převodem. Z Vašeho PayU účtu lze opět peníze přeéíst na Váš bankovní účet, Převod z PayU na PayU Aukro neumí...
Transfer ID je identifikace platby, je nutne ji vyplnit správně, jinak platba nebude spárována. Osobně použvám přímý převod z banky (Raiffka), PayPal mne přesměruje přímo do internetbankingu a toto ID je již předvyplněno jako v.s.
doplněno 24.08.12 18:18:Více konkrétních informací zde: paypal-dobijeni.cz/...
Hopiku nezamotal ses do toho trochu?
doplněno 24.08.12 19:10:Jednou mluvis o PayU pak zas o PayPalu.
Myslím že ne, Fatálku, co máš konkrétně na mysli?
doplněno 24.08.12 19:13:Ano, tazatel se ptal kvůli obchodování na Aukru (PayU) i na účet na PayPalu, objasňuji oba účty zároveň, ač spolu (kromě principu) nemají nic společného...
Když jde o Paypal. Založil jsem si účet a měsíc z nějakého důvodu jsem tam nedostal ani korunu, ani neposlal, je to důvod k tomu že by mi oni smazali účet?...Nedostal jsem ani žádný email o zrušení a jsem si jistý že tam heslo dávám správné, protože mám na tyto věci speciální heslo nick i email...Děkuji moc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.