Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Externi HDD s NTFS

Od: lego® odpovědí: 3 změna:

Dobry den,
mam trochu problem a zadam o radu.
Na PC mam WIN XP a nekolik uzivatelskych uctu bez prav admina. Pres USB jsem k PC pripojil 250GB HDD v externim boxu. Problem je ten, ze novy HDD je ve formatu NTFS a uzivatele na HDD nemohou zapisovat a normalne s nim pracovat.
Nejaky navod jsem na netu nasel, ale nejak mi to nepomohlo.
Predem dekuji za radu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nooo na převzetí vlastníka se vybodni, to neni to co potřebješ, to co hledáš ty je zabezpečení které neni klasicky vidět- v tento pocitac/moznosti slozky/zobrazeni/ odskrtnout pouzit zjednodusene sdileni, pak se to objevi na slozkach a discich karta zabezpeceni kde nastavis prava pro everyone
hodnocení

Diky moc, to bylo to prave orechove:)
Akorat me napada, jak se ten HDD bude chovat pokud ho pripojim k jinemu PC. Pokudna nem nastavim vse jako u meho (bohuzel to nemam jak odzkouset).
Pokud jsi nastavil everyone tak by to zapisovat melo v pohode a nastavit pripadna prava neni problem...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]