Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ikona skype

Od: mildaivos odpovědí: 6 změna:

Jak dostat ikonu skype vedle hodin *zed*zkoušel jsem to v nastavení ovládacích panelů skype - zobrazit ikony a upozornění ale nic se nezobrazilo

Ikona skype

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mas tam tech ikonek tolik ze se ti tam Skype nevejde. Zkus nektere skryt.

hop®

Fatálku, neřekl bych, že je to tím...

doplněno 24.08.12 19:34:

Béňo, vím o tom, že to mám trošku přeplácané, ale zatím mi to nějak vyhovuje. ;)

Jinak ten křížek je nefunkční firewall, instaloval jsem u zákazníka wifinu a nastavoval síť, od té doby mi to vyhrožuje, akorát jsem ještě neměl náladu se podívat proč se to vypnulo. *hi*

AVG mám aktuální, ale dík za upozornění! :)

Ikona skype #2
bena*

hope. proboha to tam máte tolik ikon... No to má počítač pěknou nakládačku...

Ten červený křížek - opatrně, mrkněte na to, co se centru zabezpečení nelíbí (prošlý antivir, vyplý firewall, zakázané aktualizace,...). No chtělo by to trošku redukci...

tazateli, víte, že google chrome odesílá Vaše citlivá data do googlu, například na jaké stránky chodíte? Tato data jsou pak různě využívána, například k marketigovým účelům...

A k problému - zkoušel jste Skype odinstalovat a poté znovu nainstalovat? Při instalaci odmítněte instalaci Bing baru.

Beno ty me snad ctes myslenky. Uplne presne to same jsem chtel napsal ale pak jsem se na to vyprd. I to ze Hop ma v PC hnojnik a i to o Google Chromu.

mildaivos
hodnocení

Super *tanec*odinstaloval jsem a znovu nainstaloval a už je to tam. Dík za radu *palec*

jinak používám mozillu chrom moc nepoužívám..mám to jen na email na centrumu pro komunikaci do různých webů který žádají registraci nebo na bazary aj. tak že si můžou dělat statistiky :D

dzordz*

Není pravda.

Myslím, že bude třeba skype odepnout ze startu, jinak se u hodin nikdy neukáže. (a samozřejmě v něm mít v tool-options-advanced-advanced zrušeno zaškrtnutí Keep skype in taskbar)

doplněno 24.08.12 17:56:

ne ze startu, ale z lišty hlavního panelu

doplněno 25.08.12 11:36:

Jakej hnojník? :P Vidím tam 4 ikony, které neznám a které by tam případně být nemusely, zbytek sou ovladače+antivir+komunikátory. V paměti to má po ňákejch dvou mega a že to někde ukáže jeden obrázek s nabídkou je naprosto zanedbatelný, nežijeme ve win95 se 16mb ram a 512kb videopaměti, že.

Aktuálně tam mám třeba tohle a nevím, co a proč bych z toho vyhazoval.

Ikona skype #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]