Ahoj všichni.Potřeboval bych uložit TIFF soubor vytvořený v Autodesk Sketchbooku Pro do PDF tak, aby bylo možné ve výsledném dokumentu vypínat/zapínat jednotlivé vrstvy. Zkoušel jsem GIMP a PDF Xchange 5 Pro a ani v jednom se mi to nepovedlo (nevim jak).Můžete mi prosím poradit?Díky
To nepujde. TIF je bitmapa kdezto to co chces ty uz je vektorova grafika. Musel bys to rucne prekreslit v nejakem vektorovem editoru napriklad InkScape.
doplněno 24.08.12 15:57:
Tak treba v GIMPu rozrezat a nahazet do jednotlivych vrstev a pak ulozit do nejakeho formatu ktery podporuje vrstvy.
goz*
Ono to ale určitě jde.
Asi před rokem jsem přesně tohle udělal. Jen už nevím jak jsem to dělal
Trasování bitmapy v Inkscape, vložení SVG do Scribusu, naskládat do vrstev, export PDF 1.5. Otevřít v Adobe Readeru -> jdou zapínat/vypínat jednotlivé vrstvy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.