Nejste přihlášen/a.
po zakoupení"nového" počítače jsem zjistila že mi nejde zvuk,prosím může někdo poradit? ukazuje se že mám přidat HARDWARE,jsem laik tak potřebuji poradit moc díky
"přidat hardware" znamená, že v počítači jsou zařízení, která systém ´nezná´ - je potřeba doinstalovat ovladače. Máte k počítači CD? Pokud ano, dejte je do mechaniky a ´nechte´ instalátor, aby si je ´našel´...
Pokud CD nemáte, kontaktujte prodejce a nebo ovladače stáhněte z netu.
Samozřejmě také můžete odnést počítač prodejci, aby vám ovladače nainstaloval.
Áha, no - v tom případě jsou tři možnosti - buďto kontaktujte nějakého známého, který vám detekci HW instalaci ovladače(ů) udělá, nebo s počítačem navštívíte nějaký servis a nebo se něco naučíte a uděláte si to sama...
V prvé řadě je třeba zjistit, jaká je v PC zvukovka (a jestli vůbec) - otevřete bednu počítače a najdete buďto kartu ve slotu a nebo čip na MB a napíšete si jeho jméno a číslo. Pokud tam zvukovka není - nemusíte bednu ani otevírat - chybí (obvykle) konektory pro připojení repráčků a mikrofonu.
Toto jméno a číslo zadáte do vyhledávače a najdete ovladače (obvykle jsou na stránkách výrobce). Pak jej stáhnete do počítače a buďto spustíte (je-li to spustitelný soubor) a nebo spustíte průvodce pro přídání hardware a cestu k ovladači zadáte tam.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.