Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Příloha PDF,jak poslat emailem?

Od: wamp® odpovědí: 5 změna:

Krásný den Vám všem*slunce*Přišel mně dnes email s přílohami v PDFku,které jsem přeposlala,ale dotyčnému se nezobrazily.Prosím,poraďte jak je mám poslat,jsem z toho jelen*zed*Děkuji moc.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

2x

A má to čím otevřít? Zkopírujte to, uložte jako text...

iz*
hodnocení

2x

A došly dotyčnému s přeposlanou zprávou i přílohy? Některé služby přepošlou pouze zprávu (alespoň donedávna tomu tak u některých mailových služeb bylo).

doplněno 24.08.12 10:27:

V takovém případě by bylo nutné si přílohy stáhnout do PC, napsat novou zprávu a přílohy k ní připojit.

bena*
hodnocení

0x

Zkuste to poslat jako novou zprávu. Jak je to PDF velké? Pokud více jak 10Mb, tak radši použijte leteckaposta.cz nebo edisk.cz a pak jen pošlete odkaz na soubor. Dotyčný si ho pak stáhne.

Ještě se zeptám - má dotyčný nainstalovaný Adobe Reader nebo Foxit reader či jinou čtečku PDF?

aaaaaa*
hodnocení

0x

taky jsem to nedávno viděl, asi to samé. Dostanu PDF, je ok, přepošlu a příjemce otevře jen prázdnou stránku nebo je tam jen pár řádků. Záhada.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]