Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejdou stáhnout fotky do PC

Od: sarka26 odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, ráda bych se zeptala vubec mi nejdou stáhnout fotky z fotaku do pc.Vzdcky šli a tedka nic.Mám tedka windous 7.predtim jsem mela XP.Furt se to stahuje a v pulce konec.tak nevim poradite.mám fotak Sony .Počítač lenovo.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

2x

Zkuste ještě vyjmout kartu z foťáku a použít ji přes čtečku (některé notesy mají čtečku integrovanou, obvykle alespoň SD)...

doplněno 22.08.12 15:57:

Jsem rád, že to funguje - jen -*smich* já su chlap... ;)

No - ale to je fuk...

sarka26
hodnocení

já notase nemám.mám novej pc lenovo a je to jen monitor.stahla jsem jsi picassa a ukazuje mi to chybu v tom.

sarka26
hodnocení

tak uz to jde.vyndala jsem kartu z fotaku a dala ji do portu.uz se stahují fotecky z vyletu.děkuji jste zlatá.

bena*
hodnocení

0x

Používáte nějaký program na správu fotek (Adobe Photoshop EAlbum, Picasa,...) nebo používáte Průvodce skenery a fotoaparáty z Windows?

sarka26
hodnocení

používám pruvodce skenery a fotoaparáty..mám asi 101 fotek a porad to ukazuje ze v tomto zařízeni nebyli nalezeny žádne obrázky ani videa.

bena*

Zkoušela jste zapojit foťák do jiného USB portu? Kdyžtak zkuste nějaký jiný program na práci s fotkami.

sarka26
hodnocení

zkoušela jsem to do jinýho portu a nic.nevim budu muset stáhnout jiny program na fotky.jinak diky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]