Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde připojení k internetu

Od: delta® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den. Mám nový stolní počítač, přestalo mi fungovat připojení k internetu. LANku jsem vytáhla a znovu zapojila - a nic. Připojila jsem k netu notebook a je to v pořádku. Nevíte, co s tím? Děkuji. :(

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Co jste v poslední době dělala s počítačem?

Zkuste jít do Start-Ovládací panely-Síťová připojení-Připojení k síti - kliknout pravým tl. myši-Opravit. Nepůjde to, zkuste použít Start-Příslušenství-Systémové nástroje-Obnovení systému a obnovte to na čas, kdy to bylo v pořádku.

hodnocení

Obnovení systému pomohlo! Děkuji! *ua* U hl.vypínače na počítači svítí ikona (takový váleček) - má svítit nebo blikat? Když mi nešel internet, tak to blikalo a zhasínalo...

doplněno 21.08.12 17:45:

I teď to chvílemi bliká.

bena*

nemáte zač :) Ten váleček je indikace činnosti pevného disku. Takže když ten pevný disk pracuje (zapisuje, čte), tak to svítí a bliká.

Ještě se zeptám - čistíte disk, registr - jaký používáte program na údržbu počítače? A jaký máte nainstalovaný antivir?

hodnocení

Antivir - McAfee, ten už byl v PC. Čistím s SUPERAntiSpyware Free Edition, disk jsem ještě nečistila, PC mám asi měsíc...

bena*

Ten McAfee jste si koupila? Výrobci počítačů tam většinou dávají McAfee Internet Security a občas se stane, že ten jeho firewall něco zablokuje a pak nejde net. Jenže ten McAfee tam je jen na zkoušku, funguje většinou jen 30 nebo 60 dní. Pak přestane počíatč chránit.

Pokud ten McAfee jste si nekoupila, odinstalujte ho a nainstalujte si třeba Microsoft Security Essentials. Pokud jste si ho koupila, počkejte až dojede licence a odinstalujte ho. Podle mého názoru to nic moc není a je úplně zbytečné utrácet za antivir pro domácnost nebo živnost.

hodnocení

Nemám ho koupený, odinstaluji ho a dám si ten Microsoft Security Essentials. Děkuji za rady! *pusa*

praivo*
hodnocení

0x

Svítí po připojení LAN kabelu kontrolka (bývá tam minimálně zelená LED někde blízko zásuvky)?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]