Nejste přihlášen/a.
pri spojeni noutbuku s televizi kabelem hdmi noutbuk asi 2 minuty blika potom je vse v poradku
Dobrý den, děkuji Vám za zprávu o úspěšném spojení TV a NTB - hlavně, že je to v pořádku. Ale, teď i vážně. Pokud položíte stručný dotaz, tak nemůžete očekávat dobrou odpověď. Pokud bliká obrazovka NTB, tak nevím. Pokud problikává nějaká LEDka (asi HDD), tak se asi ten NTB dlouho připojuje k té TV.
Hlavně, že se to podaří - obraz i zvuk je asi OK. Jinak upřesněte dotaz. Zdravím!
doplněno 02.03.13 01:02:ernie - také jsem to bral jako info, ale chtěl jsem být i korektní. Jinak si myslím, jestli tazatel nepropojuje kabelem HDMI ty přístroje zapnuté. To bych se nedivil, že se s tím musí NTB vypořádat. Domnívám se, že propojení kabelem HDMI se má dělat u vypnutých přístrojů a až potom je zapnout (není to jako u USB).
Možná, že ale tento můj názor opravíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.