Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vadná zvuková karta nebo reproduktory?

Od: jerryk* odpovědí: 5 změna:

Prosím, existuje způsob, jak přijít na to co odešlo? Mám repro Logitech, 2,1, a integrovanou kartu realtec, u které mi od startu win 7 zlobí ovladače pro win 7 64 bit. Pc nerozezná 2.1 sestavu, ukazuje mi to jen 5.1, nebo stereo. Problém je v tom, že posledních půl roku mi jdou poměrně slabě reproduktory. Přeinstalování ovladačů nepomohlo. Poradíte, jak přijít na to, co odešlo? Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

Notebook nebo PC? Pokud máš PC, zkus sehnat nějakou postarší externí zvukovku.

K tomu tichému zvuku: Volbu na obrázku máš na 100 %?

Vadná zvuková karta nebo reproduktory?
jerryk*
hodnocení

PC mi jeden čas živili. Trochu tomu rozumím. Jen nemám kde sehnat jinou zvukovku. Kupovat ji nechci.Samozřejmě zvuk je na maximu.

jerryk*
20.08.12 23:37
hodnocení

Je to PC.

k2
hodnocení

0x

Zapojit sluchatka nebo stahnout nejakou distribuci linux-u, co se nemusi instalovat, ale pouze se nabootuje z CD.

praivo*
hodnocení

0x

Omlouvám se za blbou odpověď, ten jezdec normálně reguluje hlasitost stejně jako klávesové zkratky.

LinuxLive doporučuji Ubuntu/Kubuntu/Xubuntu/Lubuntu (liší se jen pracovním prostředím) nebo český Slax.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]