Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
používám Outlook Express 6. Nedávno jsem musel přeinstalovat Windows, zálohoval jsem složku se soubory .dbx, po zformátování disku a nové instalaci Win XP Profi jsem spustil a vypnul Outlook, ten si vytvořil nové soubory .dbx. Ty jsem smazal a nahradil původními soubory se starou poštou. Vždy to tak fungovalo, jenže tentokrát se po zapnutí Outlooku objevily mé staré zprávy pouze ve složce Koncepty. Doručená a Odeslaná pošta neobsahují žádnou zprávu, ačkoliv .dbx soubory mají každý cca 150 MB.
Zkoušel jsem průvodce importem pošty v Outlooku, ale funguje opět jen pro Koncepty.dbx.
Co s tím? A jak je možné, že lze obnovit poštu v konceptech, ale už ne v ostatních složkách? Znamená to, že jsou .dbx soubory poškozené? Díky za rady!
Who
Já jsem o tom průvodci vlastně ani nevěděl - vždycky jsem to dělal tak, že jsem ručně zálohoval složku Outlook Express v Local SettingsData aplikacíIdentitieslablablaMicrosoft. A vždycky to tak fungovalo, takže jsem neměl potřebu to dělat jinak.
Jenže už se stalo a teď spíš než proč jsem to tak udělal bych se potřeboval dozvědět, co s tím... Slyšel jsem, že existuje nějaký mail plug-in pro Total Commander, který umí pracovat s .dbx, nebo nevíte o nějakém prográmku, který by uměl opravit .dbx...?
Díky Who
Kdepak, nepomáhá.. nemá to vlastně co komprimovat...
Nainstaloval jsem DBX plug-in pod TotalCommandera, který umí zobrazit jednotlivé zprávy v souboru .dbx. Složku Koncepty to zobrazí v pohodě, ale Doručenou a Odeslanou ne - píše, že je tam 0 zpráv.
To samé s importem zpráv přímo v Outlook Express - když dám importovat pouze ze složky Koncepty, tak se importuje zpráva po zprávě, trvá to cca 30 vteřin a pak se napíše gratulace - úspěšné importování zpráv. Když to samé udělám s Doručenou poštou, napíše se ta gratulace také, jenže okamžitě.
Takže to vypadá, jako by tam opravdu žádné zprávy nebyly - přestože soubor má 50MB...
Who
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.