Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jsem si koupil fraps v plné verzi (3.4.7) a když jse dívám tak podle návodů musím v záložce Movies zvolit jaké tlačítko budu používat ale když fraps minimalizuji a mačkám F9 tak pořád nic.
Nahravat ti to bude jen okna ve kterych ti to dokaze zmerit FPS. Tudiz kdyz otevres kuprikladu hru a uvidis v ni ty zluty cislicka, tak si je skryj (taky si ten cudlik nastav) a pak zmackni cudl na nahravani. Kdyz si cislicka nezkryjes tak zcervenaji a to znamena ze se nahrava.
doplněno 19.08.12 21:59:To znamena ze s Frapsem treba plochu nenahrajes.
doplněno 20.08.12 11:49:Pro zaznam plochy bych pouzil CamStudio.
Aha děkuji a ještě mám jednu otázku - když to zkouším nejde mi nahrát zvuk do mikrofonu mám zvuk přes Realtek HD
Někde po záložkou "movies" (něbo něco podobného, teď si nevzpomínám) by měla být volba, jestli chceš nahrávat z mikrofonu nebo počítače.
Ted si nejsem jisty (a nemuzu se podivat nemam PC) ale dej "Use Windows input" a v ovladacich si zapni mikrofon. Nebo zkus jestli se da kliknout na to "Stereo mix (Realtek HD Audio input)".
doplněno 20.08.12 14:57:A doufam ze mas veliky HDD, protoze videa z Frapsu s plnym rozlisenim a s 60 FPS sic ze maji i byt' jen par minut, zabiraji nekolik desitek GB.
Já jsem z důvodů místa přešel na PlayClaw, který jsem kdysi v akci dostal zdarma. Co má z Frapsu 300 MB, to má z PlayClaw 30 MB...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.