Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fraps - jak na něj?

Od: d9968004* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, jsem si koupil fraps v plné verzi (3.4.7) a když jse dívám tak podle návodů musím v záložce Movies zvolit jaké tlačítko budu používat ale když fraps minimalizuji a mačkám F9 tak pořád nic.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nahravat ti to bude jen okna ve kterych ti to dokaze zmerit FPS. Tudiz kdyz otevres kuprikladu hru a uvidis v ni ty zluty cislicka, tak si je skryj (taky si ten cudlik nastav) a pak zmackni cudl na nahravani. Kdyz si cislicka nezkryjes tak zcervenaji a to znamena ze se nahrava.

doplněno 19.08.12 21:59:

To znamena ze s Frapsem treba plochu nenahrajes.

doplněno 20.08.12 11:49:

Pro zaznam plochy bych pouzil CamStudio.

praivo*

Plochu y mělo jít nahrát - "Monitor Aero Desktop".

d9968004*
hodnocení

Aha děkuji a ještě mám jednu otázku - když to zkouším nejde mi nahrát zvuk do mikrofonu mám zvuk přes Realtek HD

praivo*

Někde po záložkou "movies" (něbo něco podobného, teď si nevzpomínám) by měla být volba, jestli chceš nahrávat z mikrofonu nebo počítače.

d9968004*
hodnocení

Mám to takhle:

Fraps - jak na něj?

Ted si nejsem jisty (a nemuzu se podivat nemam PC) ale dej "Use Windows input" a v ovladacich si zapni mikrofon. Nebo zkus jestli se da kliknout na to "Stereo mix (Realtek HD Audio input)".

doplněno 20.08.12 14:57:

A doufam ze mas veliky HDD, protoze videa z Frapsu s plnym rozlisenim a s 60 FPS sic ze maji i byt' jen par minut, zabiraji nekolik desitek GB.

praivo*

Já jsem z důvodů místa přešel na PlayClaw, který jsem kdysi v akci dostal zdarma. Co má z Frapsu 300 MB, to má z PlayClaw 30 MB...

d9968004*
hodnocení

To nefunguje a na playcraw jít nechci

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]