Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zkopírovat video z Rajčete?

Od: jarm® odpovědí: 3 změna:

Mám nahrané fotky a jedno skutečně vzpomínkové video na serveru Rajče. Orginál už nemám. Jak toto video zkopírovat zpět do mého počítače?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

2x

JDownloader by s tím neměl mít problém.

doplněno 01.03.13 20:55:

Jo, potíž, má s tím problém...

Ale co tohle?

doplněno 01.03.13 21:55:

Zítra zkusím něco vymyslet.

hodnocení

Fakt si s tím nevím rady. Dle diskuze by tam měla být taková šipka dolů kde to můžu nahrát zpět do PC, ale , mám tam jen FC, web a jiné soc. sítě .Už jsem se s tím natrápila!

hodnocení

JO JO! Mám to už na flešce - zazipované! Já šla na rajče, kde vládám a upravuji, zaheslovávám. Musela jsem jít na alba uživatele (tedy mne). A tam byly jen ty značky, které jsem psala. U těch alb je nahoře přihlášení, tak jsem se přihlásila a skutečně pod albumem se šipka dolů objevila a mám nahráté. Díky za informaci a hlavně odkaz na diskuzi v rajčeti. Tak jsem se v tom dlouho patlala, že mě to ani nenapadlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]