Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program vyčištěni disku

Od: emil* odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, chtěl jsem zase jednou po dlouhé době vyčistit disk, ale asi v polovině čištění programem Vyčištění disku se to zastavilo a napsalo mi to, že se má smazat jakási součást systému, ale že to neohrozí jeho stabilitu. V tom programu jsem měl zaškrtnuta tyto políčka: Download program files, termopary internet files a komprese starých souborů- u toho bylo asi 1,5GB "smetí". Dal by se nějak ten program nastavit, abych mohl určit jaký soubor chci smazat?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nepoužívám vyčištění disku ale na 99% to určitě nejde, je to dělané tak aby to bylo úplně prosté a každé klikání navíc bfu (Běžný Franta Uživatel) jen zmate. Krom toho kdyby to tam bylo tak to vydíš. Na automati používám ccleaner a ten už má nastavení více...
emil*
hodnocení

Teď mám jinej problém. Ten soubor, o kterým jsem psal předtím byl totiž ze sady Microsoft office. Když teď kliknu třeba Word, tak se otevře okno Systém připravuje instalaci. Chvíli to běží a pak se to sekne a otevře se další okno, kde je napsáno:
emil*
hodnocení

jsem se překlik, Kde je napsáno: Funkce, kterou chcete použít, se nachází na síťovém prostředku, který není přístupný. Klepnutím na OK akci zopakujete, ne zadejte do uvedeného pole jinou cestu obsahující instalační balíček STD11.MSI. Mám Microsoft office 2003 a OS windows xp media center edition 2005.

Jak to mám zase dát do normálu?

No zkusil bych přeinstalovat ty Microsoft office 2003.
al bunda*
Smazal jsi něco, co bylo důležité pro běh Office. Musíš přeinstalovat. Jistě je máš legální, takže prostě vložíš disk do mechaniky a sjedeš znovu setup, nebo dáš z toho, co ti to nabídne něco jako "Repair" (opravit)...
Hezký den.
Nebo tam dej cd s instalačkou a podstrč mu ten soubor, třeba se tim srovná...nic horšího než případná reinstalace office tě nečeká
emil*
hodnocení

To díky za radu, ale na to bych taky přišel jen kdybych nějaký CD měl.
al bunda*
Tak si to pořiď znovu, ze stejného zdroje. Když si dobrovolně dojebeš kradený soft, nediv se.
CD bys mít měl a nebo máš image na obnovení od výrobce pc, pokud nemáš ani jedno tak nemál ofiko win a bude tvuj problém si to sehnat. Kdyˇž zauvažujaš tak něco vymyslíš... :P

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]