Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Google-oblíbené položky

Od: veronikanika2012* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,mám velkou prosbu.Mám vyhledávač Google,vymazala jsem ho z důvodu,že se mi sekal.Znovu jsem ho nainstalovala a oblíbené položky mi zmizely až na pár vyjímek.Můžete mi prosím poradit,jak je znovu zobrazit?Zkoušela jsem i obnovení systému,ale nic.Děkuji moc za každou dobrou radu.Veronika*slunce*

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

des*
hodnocení

0x

Oblíbené je třeba před smazáním zálohovat.Jinak,jak vidno se smažou.Lze si je jen přetáhnout z jiného prohlížeče.

veronikanika2012*
hodnocení

Ahoj,taky jsem myslela,že se smazaly všechny,ale nějaké tam zůstaly,to nechápu.Přesto děkuji za odpověď.Veronika

bena*
hodnocení

0x

Máte na mysli internetový prohlížeč Google chrome, že?

Oblíbené položky už neobnovíte, protože jste program odinstalovala a spolu s tím to šlo pryč. Po nové instalaci tedy nemůžete čekat, že se to obnoví. A nepotěším Vás ještě jednou, protože ani program na obnovení souborů nepomůže, protože disk byl už několikrát přepsán - odinstalovala jste google chrome, znovu nainstalovala, zkoušela obnovení systému.

A ještě jedna malá drobnost. Víte, že google chrome na pozadí odesílá Vaše soukromá citlivá data? Navrhuju proto přechod na jiný internetový prohlížeč, například Internet Explorer nebo Opera, případně špatná volba není ani Firefox.

Internet Explorer stáhnete zde: software.seznam.cz/... nebo přímo na stránkách Microsoftu: windows.microsoft.com/...

Operu stáhnete například tady: software.seznam.cz/... nebo přímo na stránkách Opery: http://www.opera.com

Firefox stáhnete třeba zde: software.seznam.cz/...) neo přímo na stránkách Mozilly: mozilla.org/...

veronikanika2012*
hodnocení

Ahoj,ano,mám Google chrome.Škoda,myslela jsem,že to zůstane.Už jsem to párkrát odinstalovala(Google chrome ) v minulosti a záložky zůstaly.Tentokrát zbyly jen některé a zobrazují se jiným způsobem.Mimochodem mám Win 7.Přemýšlím o přechod na jin prohlížeč,protože se mi Google dost seká.Děkuji moc za vyčerpávající odpověď a krásný den přeji.Veronika;)

bena*
Nemáte zač. Pokud hodně používáte sociální sítě, internetové bankovnictví nebo pokud chcete rychlý internetový prohlížeč, zvolte Internet Explorer 9. Pokud máte starší Windows XP, nainstalujte si verzi 8, která je trošku pomalejší, než ostatní prohlížeče, ale znát to tolik není.
Pokud si chcete prohlížeč přizpůsobit různými doplňky, hrát si se vzhledem a prostě si prohlížeč vyladit podle svého, zvolte Firefox.
Pokud chcete rychlý prohlížeč, chcete mít plnohodnotného e-mailového klienta v prohlížeči nebo si měnit vzhled, máte-li mobilní internet a máte limit FUP, zkuste Operu, dokáže ušetřit spoustu stahovaných dat

V Chromu se lze přihlásit od svým Google účtem, kam se Vám vaše oblíbené položky synchronizují, zkoušela jste se znovu přihlásit?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]