Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Už jsem sem psal jednou, ale bohužel mi nikdo neporadil. Můj problém je ten, že mi nejde integrovaná webkamera v notebooku. Webka se jmenuje Look 312P, notebook je značky Umax a operační system je Vista. Ovladače jsem zkoušel stahovat, ale bohužet to nepomohlo. Níže přikládám obrázek, co mi to dělá, když chci vyhledat webku přes skype. Děkuji za každou rozumnou odpověď. S pozdravem Filip.
Ještě dotaz.
Už Vám někdy fungovala?
Od kdy asi přestala?
Je taky možnost,dostat se do správce zařízení ve stavu nouze přes F8 po restartu.
Podívat se jestli tam není zavedena i nějaká jiná.
Pokud ano,tak odinstalovat a po restartu by se měla najít,nebo použít obnovu z recowery.Případně najít znovu na netu správné ovladače.
No právě, že webka ještě nikdy nejela, nebo já jsem to spíš dříve nezkoušel. Já se moc v těhle věcech neorientuji, takže se bojím, abych nepokazil notebook. Jinak Vám děkuju a rady.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.