Nejste přihlášen/a.
zdravím, mám NTB Dell Inspiron, Win7, AMD Radeon grafiku, driver je aktuální. většinou mám připojenej externí monitor a všechno je ok, ale když používám přímo display notebooku, tak to tak jednou za dvě minuty (někdy i častěji) cca na 5 vteřin zamrzne, pak na chvilku zhasne, pak se obraz obnoví a vyskočí hláška "Ovladač zobrazení AMD přestal pracovat a byl úspěšně obnoven".
Prolezl jsem fóra, ale žádnou rozumnou radu jsem nenašel (resp. ty co jsem našel byly neúčinné). neřešili jste někdo podobnej problém?
Já mám 4850 Toxic od Sapphiru. Po X letexh bezproblemoveho chodu se mi zacalo dit to same co tobe.
Kdyz otevres case - nesviti ti na grafice nahodou jedna z cervenych LED diod? signalizuje prehrati myslim.
Tj fuk - ja sem proste ze zoufalosti zkusil vzit 12cm FAN polozil sem ho jednoduse tak, aby ofukoval spodni stranu (tam kde nesjou pasivy) GPU a okoli a ejhle problem vyresen. Pry se u tech 4850ek enormne prehrivaj napajeci obvody.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.