Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zamrzává grafika

Od: alfonsmucha* odpovědí: 3 změna:

zdravím, mám NTB Dell Inspiron, Win7, AMD Radeon grafiku, driver je aktuální. většinou mám připojenej externí monitor a všechno je ok, ale když používám přímo display notebooku, tak to tak jednou za dvě minuty (někdy i častěji) cca na 5 vteřin zamrzne, pak na chvilku zhasne, pak se obraz obnoví a vyskočí hláška "Ovladač zobrazení AMD přestal pracovat a byl úspěšně obnoven".

Prolezl jsem fóra, ale žádnou rozumnou radu jsem nenašel (resp. ty co jsem našel byly neúčinné). neřešili jste někdo podobnej problém?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

Zkoušel jsi přeinstalovat ovladač, resp. Catalyst?

alfonsmucha*
hodnocení

dneska jsem zjistil, že problém nastává pouze tehdy, když NTB není v síti (elektrické). vzhledem k tomu, že jde o můj domácí NTB, který prakticky nikdy nikam nenosím, problém jsem "vyřešil" prodlužkou.

jarek58
hodnocení

0x

Já mám 4850 Toxic od Sapphiru. Po X letexh bezproblemoveho chodu se mi zacalo dit to same co tobe.

Kdyz otevres case - nesviti ti na grafice nahodou jedna z cervenych LED diod? signalizuje prehrati myslim.
Tj fuk - ja sem proste ze zoufalosti zkusil vzit 12cm FAN polozil sem ho jednoduse tak, aby ofukoval spodni stranu (tam kde nesjou pasivy) GPU a okoli a ejhle problem vyresen. Pry se u tech 4850ek enormne prehrivaj napajeci obvody.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]