Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Posílání fotek z telefonu na pc a na mail

Od: bohemica* odpovědí: 4 změna:

Můžete mi prosím jako naprostému laikovi vysvětlit krok za krokem postup? Potřebuji stáhnout z telefonu na pc fotky (USB kabel mám), někde je potom najít a poslat např. na mail nebo fb. Mám systém XP (dříve u win7 se mi to nějakou záhadou dařilo, teď mi to nejde) . Neumím (zatím :-D) pracovat s office . Kde bych případně našla nějakou nápovědu jak na to? Děkuji!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Začněte tím, že nám prozradíte, jaký máte mobil. Hlavně jestli Android (předpokládám), IOS, WP, či bez OS.

luke237
hodnocení

0x

Jestli umis anglicky, tak pro Android si to muzes precist tady .

Vzdycky je zakladnim principlem prepnout mobil do rezimu "USB mass storage". Bud se tam musi prepnout manualne (jako v pripade toho Androidu) nebo se do nej prepina mobil automaticky sam pri pripojeni USB kabelu.

Windows pak rozeznaji nove pametove zarizeni, otevrou okno a v nem uz muzes soubory pretahovat.

Pro laika bývá kolikrát jednodušší přestěhovat v mobilu fotky na paměťovou kartu a tu pak strčit do čtečky v počítači než řešit připojení mobilu k počítači. Když v mobilu kliknete na fotku většinou se objeví nějaká volba SPRAVOVAT nebo ORGANIZOVAT přes kterou stačí fotky označit a nechat přesunout na kartu. Pokud nemá telefon přímo nastavené ukládání fotek na kartu což by celou věc ještě více zjednodušilo.
luke237
No ja teda nevim, ale jak bezne je mit na pocitaci ctecku SD karet?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]