Nejste přihlášen/a.
Dobrý den koupila jsem si notebok lenovo g480 a když jsem dělala zálohu systému (bohužel jsem neměla akumulátor v notebuku blbec) tak vypadla elektrika a mě se zálohovala asi jen polovina takže ted mám pevný disk do poloviny plný a ta záloha se mi tam nevejde.Poradte mi prosím jak smažu tu polovinu zálohy z toho disku aniž bych smazala to co už tam uložené bylo zatím děkuji všem kdo mi poradí
Zdravim, nepises zda jsi zalohu delala pomoci nejakeho programu tretich stran nebo primo windows backup. Pokud si pouzila windows backup, mela by byt zaloha na umisteni: backup locationcomputer nameBackup Set year-month-day time, coz znamena, ze pokud se tvuj pocitac jmenuje treba mirka, a data jsou zalohovana treba na disku H, tak umisteni bude H:mirkaackup set 2012-8-17 081200
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.