Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Adobe reader- stále se zavírá

Od: petr® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den do poradny.

Mám problém s Adobe readerem. Pokaždé, když si něco otevřu v tomto programu, tak asi po 10-15 sekundách se objeví toto: v aplikaci Adobe reader došlo k problém a je třeba ji zavřít. Omlouváme se za vzniklé potíže.

Nevíte, proč se tak děje? Nikdy předtím jsem takové problémy neměl.

Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Jaký OS a jaký máš antivir?

No - zkus Reader odinstalovat a znovu nainstalovat (ideálně pomocí RevoUninstaller, lze stáhnout odsud - slunecnice.cz/... ) - včetně záznamu v registrech a ´zbytků´. Současně nejlépe pročistit tempy (buďto také pomocí Revo a nebo lze stáhnout Ccleaner - slunecnice.cz/... ).

Teprve poté znovu nainstaluj Reader.

doplněno 01.03.13 14:18:

Avast by měl být OK (resp. mám ho taky a bez potíží) - jak dopadlo pročištění a reinstalace?

01.03.13 14:08
hodnocení

Mám Avast

hodnocení

Ještě jsem to nedělal.Popravdě řěčeno,dělat to nebudu. To by nedopadlo dobře, raději si to nechám udělat.

praivo*
hodnocení

0x

Viry nebo jibý bordel v PC nemáš?

Osobně doporučuji PDF-XChange Viewer, je také zdarma a umí toho podstatně víc.

hodnocení

Mám Avast,ale nikdy před tím to neblblo.

iz*
hodnocení

0x

Adobe Reader je hrozně těžkopádný, pomalu se otvírá, rád padá, ... Pokud jej u některých dokumentů musím použít, používám starou verzi. Jinak dávám přednost Foxit Readeru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]