Nejste přihlášen/a.
Dobrý den do poradny.
Mám problém s Adobe readerem. Pokaždé, když si něco otevřu v tomto programu, tak asi po 10-15 sekundách se objeví toto: v aplikaci Adobe reader došlo k problém a je třeba ji zavřít. Omlouváme se za vzniklé potíže.
Nevíte, proč se tak děje? Nikdy předtím jsem takové problémy neměl.
Děkuji.
Jaký OS a jaký máš antivir?
No - zkus Reader odinstalovat a znovu nainstalovat (ideálně pomocí RevoUninstaller, lze stáhnout odsud - slunecnice.cz/... ) - včetně záznamu v registrech a ´zbytků´. Současně nejlépe pročistit tempy (buďto také pomocí Revo a nebo lze stáhnout Ccleaner - slunecnice.cz/... ).
Teprve poté znovu nainstaluj Reader.
doplněno 01.03.13 14:18:Avast by měl být OK (resp. mám ho taky a bez potíží) - jak dopadlo pročištění a reinstalace?
Ještě jsem to nedělal.Popravdě řěčeno,dělat to nebudu. To by nedopadlo dobře, raději si to nechám udělat.
Viry nebo jibý bordel v PC nemáš?
Osobně doporučuji PDF-XChange Viewer, je také zdarma a umí toho podstatně víc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.