Nejste přihlášen/a.
Potřebuji docela rychle stáhnout cd k německé učebnici (viz odkaz), ale nejde mi vůbec rozkliknout, mám problémy s připojením. Můžete někdo zkusit, jestli to funguje? Díky
Zkus se k tomu proklikat postupně přes linguebooks.blogspot.cz/... nebo přes linguebooks.blogspot.com/...
Paradoxně, když se zadá linguebooks.blogspot.cz/... tak je adresa nedostupná ale při zadání s *.com tě to na *.cz přesměruje.
doplněno 01.03.13 10:24:přímý odkaz na to CD je depositfiles.com/...
Bohužel velikost souboru je podezřele malá. Možná by to mohl být soubor MP3 To by velkostí odpovídalo ale na výukové CD mi velikost +- 40 mega připadá hodně málo.
Zkusila jsem přímý odkaz a naskočilo to, ale vzápěti mi av zablokovala adresu, vypadá to spíš jako odkaz na nějakou hru nebo co...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.